"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Το ΠΑΣΟΚ του Πολεμικού Ναυτικού πάει... εξωτερικό!

elefsiniotis
Στον τέταρτο όροφο του ΓΕΝ, του υπό την ηγεσία του Δημήτρη Ελευσινιώτη όπλου, γίνεται της μουρλής! Τους ζώσανε τα φίδια ότι η κυβέρνηση... δεν πάει και μεθόδευσαν τη διαφυγή τους στο εξωτερικό, όσο είναι καιρός, με παχυλές αποδοχές φυσικά (επί τρία)!
Και άσε τους υπόλοιπους να ξεροσταλιάζουν με ψίχουλα πίσω στην πατρίδα, που δοκιμάζεται... Dolce vita! Όλα με τη συναίνεση του αρχηγού ΓΕΝ, του οποίου η σύζυγος είναι ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. 
Μεταθέσεις-ντροπή!
Πάμε παρακάτω: έκπληκτοι οι ανώτεροι και οι ανώτατοι, παρακολουθούν τα τεκταινόμενα το τελευταίο διάστημα στο ΠΝ! Οι τοποθετήσεις αξιωματικών, μάχιμων και μηχανικών στο εξωτερικό, ξεχύλισαν το ποτήρι αλλά και την οργή στις τάξεις του ΠΝ.
Μιλάμε για τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και έχουμε και λέμε: το γνωστό παράκεντρο του 4ου ορόφου, έδρα του Β’ Κλάδου (οι αξιωματικοί το λένε «πράσινο μαγειρείο»), γνωστό και ως «υπαρχηγείο», υπερέβαλε αυτή τη φορά εαυτόν. Μοναδικό προσόν των τοποθετήσεων, τα κομματικά φρονήματα των μετατιθέμενων. Συγκεκριμένα:
4Ο αντιπλοίαρχος Ε. Λιώνης ΠΝ, υπασπιστής του ΑΝΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη (ο οποίος ασχολείται με διώξεις κατά ιστολογίων που του ασκούν κριτική στην εκλογική του περιφέρεια), «τοποθετείται» στο εξωτερικό. Χωρίς να έχει παρακολουθήσει ούτε ένα σχολείο εκτός Ελλάδος! Γλώσσες μιλάει; Γερμανικά; Απορίας άξιον! Πηγαίνει στη Βιέννη, στο ΜΑ/ΟΑΣΕ, ως... σύμβουλος, από τον Ιούλιο του 2011! Για τρία έτη... Καλή διασκέδαση και καλή επιμόρφωση στην κλασική μουσική! Η δαπάνη για την αποστολή θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ.
4 Ο αντιπλοίαρχος Ν. Λυμπεράκης ΠΝ (ΓΕΝ/Β3), δεξί χέρι των γνωστών «πράσινων» αρχιπλοιάρχων Καστανιά (πρώην διευθυντού Β3/ΓΕΝ και νυν αρχιεπιστολέας Στόλου, πολλοί αποστρατεύτηκαν για να καταλάβει τη θέση) και Κάτσαρη (επανήλθε μετά τις εκλογές του 2009, ως μηδέποτε απομακρυνθείς, νυν ΔΚΒ, ελέγχει τις τοποθετήσεις όλου του στρατιωτικού & πολιτικού προσωπικού του ΓΕΝ, ενώ έχει διατελέσει υπασπιστής του πρώην υφυπουργού Άμυνας Μανώλη Μπεντενιώτη, το ΠΑΣΟΚ τον επανέφερε από την αποστρατεία-και οι δύο προαναφερόμενοι απηνείς διώκτες των δεξιών του ΠΝ, οι οποίοι δεν διακρίνονται για τίποτε άλλο παρά για την κομματική τους εμπάθεια), τοποθετείται στο Βερολίνο, ως ναυτικός ακόλουθος, αντικαθιστώντας πλοίαρχο, ο οποίος επ[αναπατρίζεται. Θα παραμείνει εκεί για τρία έτη, από τον Ιούλιο του 2011. Η δαπάνη για την αποστολή θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ.
4Ο πλοίαρχος Ι. Παξιβανάκης ΠΝ (ΕΓΑ/ΓΕΝ), τοποθετείται στη Νάπολη, στο STRIKFORNATO, στη θέση του πλοιάρχου Μ. Παναγιωτόπουλου ΠΝ, από τον Ιούλιο του 2011. Αυτός, για δύο έτη... Η δαπάνη για την αποστολή θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ. Έκλεισε μια χαρά εδώ ο κύκλος στο ΕΓΑ (Επιτελικό γραφείο Αρχηγού), μιας και ο μέχρι πρότινος διευθυντής του, Κωνσταντινίδης, προήχθη σε υποναύαρχο και μετατέθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου θα ασκεί καθήκοντα διοικητή.
4 Ο αντιπλοίαρχος Ι. Αθανασόπουλος ΠΝ (ΓΕΝ/Β2), τοποθετείται για τρία χρόνια στη Νάπολη, στο αρχηγείο MC Naples, στη θέση συναδέλφου του, ο οποίος επαναπατρίζεται. Ο κ. Αθανασόπουλος, έχει ειδικά «προσόντα»: είναι κουμπάρος του υπασπιστή του ΑΝΥΕΘΑ, αντιπλοίαρχου Ε. Λιώνη. Αυτά είναι... Η δαπάνη για την αποστολή, τέλος, θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ.
4Προσέξτε εδώ μετάθεση: ο αντιπλοίαρχος εκ μηχανικών Σπάθης, από το ΓΕΝ/Β3 όπου υπηρετεί, μετατίθεται στο γραφείο Προμηθειών, στην Ουάσινγκτον! Είναι και αυτός «κολλητός» του γνωστού «πράσινου» αξιωματικού Καστανιά!
Η αξιοκρατία στο ΠΝ, στο απόσπασμα. Σημειώστε ότι όλοι οι παραπάνω, ανέλαβαν καθήκοντα στις θέσεις που βρίσκονται τώρα πριν από ενάμισι χρόνο και ήταν κοινό μυστικό στις τάξεις των αξιωματικών, μαχίμων και μηχανικών του ΠΝ, ότι για τους προαναφερόμενους, επίκειται η μετάθεσή τους στο εξωτερικό... Προσόν: η «υπηρεσία» στο Β’ Κλάδο και δη αυτή την εποχή, στο «πράσινο μεγειρείο», οδηγεί παντού και φυσικά και στο εξωτερικό.
Παραδοξότητες...
Όλα τα παραπάνω, μην περιμένετε να τα δείτε στο πρόγραμμα «Διαύγεια»... Οι δε τοποθετήσεις αυτές, γίνονται την ώρα που το ΥΠΕΞ, για να μειώσει τις δαπάνες του, καταργεί επτά γενικά προξενεία της χώρας μας και δύο προξενεία στο εξωτερικό, καταργώντας και θέσεις προσωπικού. Μιλάμε για τα γενικά προξενεία του Λονδίνου, των Βρυξελλών, του Παρισιού, του Ανόβερου, της Κολωνίας, της Λειψίας και της Νάπολης, αλλά και τα προξενεία της Νις (Γαλλία) και του Ντέρμπαν (Νότια Αφρική). Όμως, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχουν προφανώς άλλη αντίληψη.
Του ναρκαλιευτή 
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου