"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ματωμένη η επέτειος της Νάκμπα

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αλλά και αυτόπτες μάρτυρες- από τα πυρά ισραηλινών συνοριοφυλάκων κατά Παλαιστινίων που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ, αλλά και τη μεθόριο που χωρίζει τα υψίπεδα του Γκολάν από τη Συρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό στα υψίπεδα του Γκολάν συνέβη όταν πλήθος Παλαιστινίων που βρίσκονταν στη Συρία πλησίασε στο φράχτη που χωρίζει τις δύο πλευρές, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για τη "Νάκμπα", την "Καταστροφή", όπως αποκαλούν την επέτειο της ίδρυσης του Ισραήλ το 1948.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ομάδα διαδηλωτών που επιχείρησε να περάσει στην ελεγχόμενη από το Ισραήλ πλευρά δέχτηκε πυρά.
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις υποστήριξαν ότι έριξαν προειδοποιητικά πυρά για να εμποδίσουν Σύρους να περάσουν τα σύνορα. Σύμφωνα με ισραηλινούς που ζουν στην περιοχή, τα σύνορα κατάφεραν να περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι.
Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση της Συρίας μηχανεύτηκε το επεισόδιο για να απομακρύνει τα φώτα της δημοσιότητας από τη βίαιη καταστολή των διαδηλωτών που ζητούν την απομάκρυνση του καθεστώτος Ασάντ από την εξουσία. Παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες τόσο στο συριακό όσο και στον λιβανικό στρατό ότι δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν τα πλήθη που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα.
Ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ και κατά πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στα σύνορα με το Λίβανο.
Βίαια επεισόδια έγιναν και στη Ραμάλα, καθώς και στη Λωρίδα της Γάζας, όπου σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές 45 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά Ισραηλινών.
Ο ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση σε όλες τις πλευρές να επιδείξουν μέγιστη αυτοσυγκράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου