"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απίθανη ιστορία αστυνομικής... τρέλας




Συμπλοκή με δύο τραυματισμούς και τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε δύο περιπολικά με άλλους δύο τραυματίες προκάλεσε ο έλεγχος που ζήτησε να κάνει αστυνομικός σε διερχόμενο άτομο χθες το βράδυ.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα, όταν το πλήρωμα περιπολικού, το οποίο εκινείτο στην οδό Εμπεδοκλέους 102, στον Βύρωνα, ζήτησε από ύποπτο άτομο να σταματήσει για έλεγχο.
Ο άγνωστος υπάκουσε αλλά όταν ο ένας από τους αστυνομικούς τον πλησίασε δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.
Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει αλλά ο αστυνομικός έγκαιρα τράβηξε το όπλο του και τον ακινητοποίησε, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. 

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, περιπολικά της αστυνομίας, που ενημερώθηκαν μέσω ασυρμάτου, έσπευσαν στο σημείο για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους.
Όμως, στη διασταύρωση των οδών Φιλολάου και Αρίβου, στο Παγκράτι, ένα από αυτά συγκρούστηκε με εκείνο που οδηγούσε ο αστυνομικός, ο οποίος πριν από λίγο είχε εμπλακεί στο επεισόδιο.
Ο ίδιος είχε ξεκινήσει με το αστυνομικό όχημα από τον τόπο της συμπλοκής, ακολουθώντας άλλο περιπολικό το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο συνάδελφό του στο νοσοκομείο.
Από τη σύγκρουση των δύο περιπολικών, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου