"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στο νοσοκομείο 15χρονη μαθήτρια μετά τον ξυλοδαρμό της λόγω Facebook! (Νεότερη ενημέρωση)

Στο νοσοκομείο 15χρονη μαθήτρια μετά τον ξυλοδαρμό της λόγω Facebook! (Νεότερη ενημέρωση)






φωτο αρχείου

 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το 15χρονο κορίτσι που...

... εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη σωματική αλλά και ψυχολογική κατάσταση, ήρθε σε αντιπαράθεση μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο Facebook με ανήλικη από την Αθήνα, η οποία φέρεται να έδωσε εντολή σε φίλη της στον Πύργο να την "περιποιηθεί".
Μάλιστα οι πληροφορίες του iliatora.gr αναφέρουν πως από ένα σημείο και μετά οι 2 κοπέλες και ο 13χρονος καλούσαν τη φερόμενη ως βασική επιτιθέμενη να σταματήσει να χτυπά το θύμα...
Όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο η διοικήτρια του νοσοκομείου Πύργου Ελένη Σιουρούνη, η 15χρονη κοπέλα φέρει βαριές κακώσεις στα άκρα, αλλά ευτυχώς όχι κατάγματα όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες. Επιβεβαιώνεται πως φέρει δαγκωματιά, όπως επίσης μώλωπες και εκδορές.

Η 15χρονη κοπέλα θα υποβληθεί σε αξονική και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Η αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr στις 21:29 (16/5)
Στα άκρα έφτασε η "κόντρα" μεταξύ ανήλικων μαθητριών του Πύργου, που ξεκίνησε μέσα από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Το βράδυ της Κυριακής τρεις 15χρονες μαθήτριες μαζί με τον 13χρονο αδελφό της μιας εξ αυτών, επιτέθηκαν σε συνομίλικη συμμαθήτρια τους στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανάσιου Πύργου και τη χτύπησαν σε βαθμό που να της προκαλέσουν ως και κατάγματα στο χέρι και στο πόδι(σ.σ. όπως προαναφέραμε, αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε τελικά, επρόκειτο περί βαριών κακώσεων, όχι όμως καταγμάτων). Αιτία της επίθεσης φαίνεται πως ήταν η αντιπαράθεση με διάφορα σχόλια που είχε προηγηθεί μεταξύ των μαθητριών στο Facebook....

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr από αστυνομικές πηγές, μόλις οι δύο μαθήτριες είδαν το θύμα ειδοποίησαν την τρίτη συμμαθήτρια τους, αλβανικής καταγωγής, η οποία έσπευσε στο σημείο μαζί με τον αδελφό της και όλοι μαζί επιτέθηκαν στην 15χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αλβανικής καταγωγής μαθήτρια φέρεται όχι μόνο να χτύπησε αλλά και να... δάγκωσε (!) το θύμα.

H τραυματισμένη μαθήτρια διεκομίσθη και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου του Πύργου ενώ οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και μετά τον όρισμο τακτικής δικάσιμου αφέθησαν ελεύθεροι.
//iliatora.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου