"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

1649711
  
Η τουρκική αστυνομία εξουδετέρωσε βόμβα μεγάλης ισχύος, σήμερα, στη νοτιοανατολική Ανατολία πριν από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε αυτή την κουρδική περιοχή για μια συγκέντρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου, ανακοίνωσε πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Η βόμβα που περιείχε 36 κιλά εκρηκτικών και ελεγχόταν με τηλεχειρισμό βρέθηκε σε μια γέφυρα μεταξύ των περιοχών Νουζαϊμπίν και Τσιζρέ στην επαρχία Σιρνάκ, στα σύνορα με το Ιράκ.

Ο Ερντογάν αναμένεται να μεταβεί, αύριο Τρίτη, στην περιοχή αυτή όπου θα εκφωνήσει ομιλία στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Οι τοπικές αρχές υποψιάζονται για την τοποθέτηση της βόμβας τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) που θεωρείται από την Τουρκία και πολλές χώρες ότι είναι τρομοκρατική οργάνωση.

Το ΡΚΚ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στις αρχές Μαΐου στη βόρεια Τουρκία κατά την οποία ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ακόμη ένας τραυματίστηκε. Τα θύματα συνόδευαν αυτοκινητοπομπή του κυβερνώντος κόμματος ύστερα από μια προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν.

Η σύγκρουση με τους Κούρδους στην Τουρκία έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 45.000 ανθρώπων από τις αρχές τις εξέγερσης του ΡΚΚ το 1984, σύμφωνα με τον στρατό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου