"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Νέες προκλήσεις από Τουρκία: “Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι είναι υπό κατοχή”!


Πλειοδοσία προκλητικότητας ενόψει εκλογών στην Τουρκία με το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι να βρίσκονται στο “μενού”.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ ο πόλεμος των δηλώσεων άρχισε με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, ο οποιος είχε δηλώσει πριν από μία εβδομάδα ότι τα δύο νησιά τελούν υπό κατοχή από το 2004 και πως τώρα η τουρκική κυβέρνηση ξεπουλα και την Κύπρο.

Τη σκυτάλη πήραν και άλλα στελέχη του κόμματος του, με τον αντιπροέδρο Μπουναμίν Αλτουνέλ να δηλώνει οτι οι Έλληνες πήγαν στο Αγαθονήσι και έχτισαν εκκλησία βάζοντας την ελληνική σημαία. “Καλώ τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών να κάνει δηλώσεις με τις οποίες θα διαβεβαιώσει ώστε το τουρκικό έθνος να αισθάνεται καλά και σε ασφαλεια” δήλωσε.


Ο ίδιος υποστήριξε ότι Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι ανήκουν στην Τουρκία βάσει των Συνθηκών Λωζάνης και Παρισίου και δεν υπάρχει έγγραφο που να λέει ότι μεταβιβάστηκαν ή ανήκουν στην Ελλάδα.


Ο υποψήφιος του κόμματος Ουμίτ Γιαλίμ τράβηξε ακόμη και φωτογραφίες από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι “καταγγέλλοντας” ότι εκεί υπάρχουν ελληνικές σημαίες! 

newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου