"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Διαμαρτύρεται η Ιαπωνία για την επίσκεψη Ρώσων αξιωματούχων στις Κουρίλες

Διαμαρτυρία Ρώσων μπροστά στην ιαπωνική πρεσβεία για τις Κουρίλες (φωτ. αρχείου)
Επίσημη διαμαρτυρία επιδόθηκε σήμερα στον πρεσβευτή της Ρωσίας στο Τόκιο, από τον Ιάπωνα υπουργό Εξωτερικών, σχετικά με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο Ρώσοι υψηλοί αξιωματούχοι σε διαφιλονικούμενα νησιά.
Διαμαρτυρία Ρώσων μπροστά στην ιαπωνική πρεσβεία για τις Κουρίλες (φωτ. αρχείου) Ο Ιάπωνας ΥΠΕΞ Τακεάκι Ματσουμότο επέδωσε την επίσημη διαμαρτυρία στον πρεσβευτή Μιχαήλ Μπέλι για την επίσκεψη που έκανε το Σάββατο ρωσική αντιπροσωπεία υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Ρωσίας Σεργκέι Ιβανόφ στις νήσους Ετορόφου και Κουνασίρι.

Τα νησιά είναι τα δύο από τα τέσσερα που διεκδικεί η Ιαπωνία, αποκαλώντας τα Βόρεια Εδάφη, τα ίδια που η Ρωσία τα αποκαλεί Νότιες Κουρίλες. Αποτελούσαν μέρος της ιαπωνικής επικράτειας μέχρι που καταλήφθηκαν από τα σοβιετικά στρατεύματα αμέσως μετά την παράδοση της Ιαπωνίας στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Ρώσος πρεσβευτής Μιχαήλ Μπέλι απάντησε ότι η Μόσχα θεωρεί τα νησιά ρωσικό έδαφος και πως σκοπός της επίσκεψης ήταν να επιθεωρηθεί η πρόοδος έργων υποδομής σε αυτά.

Η επίσκεψη είναι η τελευταία μιας σειράς παρόμοιων από κορυφαία στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης που άρχισαν την 1η Νοεμβρίου με το ταξίδι του προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, το πρώτο που έκανε Ρώσος ή σοβιετικός ηγέτης στα νησιά. Οι επισκέψεις αυτές προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις από την ιαπωνική ηγεσία και διαδηλώσεις εθνικιστών. Παλιοί κάτοικοι των νησιών έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους να επιστρέψουν σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου