"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 31χρονου • Νοσηλεύονται άλλοι πέντε διαδηλωτές

Στον Εισαγγελέα 13 διαδηλωτές

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 31χρονου διαδηλωτή, που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, ενώ άλλοι τέσσερις διαδηλωτές νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο και ένας ακόμη στον Ευαγγελισμό. Εν τω μεταξύ, υπό κατάληψη τελεί από τις 12 το μεσημέρι η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αμετάβλητη παραμένει η μετεγχειρητική κλινική εικόνα του 31χρονου τραυματία που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Σε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, αναφέρεται ότι "η δεύτερη μετεγχειρητική αξονική τομογραφία εγκεφάλου, στην οποία υπεβλήθη ο τραυματίας σήμερα το πρωί, εμφανίζει εμμονή του ήπιου μετατραυματικού εγκεφαλικού οιδήματος, όπως επίσης και παρουσία λίγων αιματηρών στοιχείων στην περιοχή του αφαιρεθέντος αιματώματος. Συνεχίζεται η συντηρητική αγωγή και θα γίνει επανέλεγχος με νέα αξονική τομογραφία". Σύμφωνα με εκπροσώπους του Νοσοκομείου, από τα ερχόμενα 24ωρα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη της υγείας του τραυματία.
Στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο είχε εκδοθεί χθες και το υπογράφουν ο Στ. Πίνης, διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας και συντονιστής διευθυντής της Β' Χειρουργικής Κλινικής και ο θεράπων ιατρός Παν. Παπανικολάου, επιμελητής Α' της Νευροχειρουργικής Κλινικής, αναφέρεται ότι ο 31χρονος διακομίσθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 2.45 "μετά από αναφερόμενο ξυλοδαρμό", ενώ όσον αφορά την κατάσταση της υγείας επισημαίνεται:
 
"Η κλινική εξέταση ανέδειξε εξωτερικά τραύματα στο κρανίο,  κυρίως δεξιά και ωτορραγία σύστοιχα. Παρουσίαζε σταδιακή έκπτωση του επιπέδου συνείδησης και μέχρι την ολοκλήρωση της παροχής πρώτων βοηθειών παρουσίασε κώμα με συνοδό ανισοκορία και χρειάστηκε να διασωληνωθεί επειγόντως.Ο απεικονιστικός έλεγχος με επείγουσα αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε κατάγματα κρανίου και εκτεταμένο επισκληρίδιο αιμάτωμα δεξιού ημισφαιρίου, με αξιόλογη παρεκτόπιση της μέσης γραμμής του εγκεφάλου.Οδηγήθηκε επειγόντως στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομία για αφαίρεση του αιματώματος, αποσυμπίεση του εγκεφάλου και ανάσχεση της αιμορραγίας. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ο ασθενής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό.
 
Στο νοσοκομείο επίσης, νοσηλεύονται άλλοι τέσσερις τραυματίες, που η γενική τους κατάσταση δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
 
Ακόμη ένας διαδηλωτής, 29 ετών, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Μιχάλη Θεοδώρου, μετά από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε κάκωση σπλήνας και έγινε εγχείρηση σπληνεκτομής ενώ η μετεγχειρητική του πορεία «εξελίσσεται ομαλά». Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο άνδρας «γνωστοποίησε ότι έτρεχε, έπεσε και κτύπησε».
 
Στον εισαγγελέα, προκειμένου να τους ασκηθεί ποινική δίωξη βρίσκονται 13 συλληφθέντες από τη χθεσινή διαδήλωση.
 
Υπό κατάληψη η Πρυτανεία, πορεία το απόγευμα
 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία για την αστυνομική βία που ασκήθηκε χθες, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 στα Προπύλαια.
 
Υπό κατάληψη βρίσκεται το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΠΕ- ΜΠΕ, οι οργανωτές της κατάληψης δήλωσαν ότι το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας, για τον τραυματισμό του νεαρού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου