"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Νεκρός ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης

«Βούτηξε» στο κενό Κενυάτης Ολυμπιονίκης
Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης του μαραθωνίου, Σάμουελ «Σάμμυ» Βανγίρου, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Ριφτ Βάλεϊ της Κένυας.


Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο 24χρονος ολυμπιονίκης αιμορραγούσε από την μύτη και το στόμα, ενώ έφερε πολλαπλά εσωτερικά τραύματα. Παράλληλα, διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή ατύχημα.
Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας εκτιμά ότι πίσω από τον θάνατο του Κενυάτη αθλητή κρύβεται ένα ερωτικό τρίγωνο.
Οπως δήλωσε, ο Βανγίρου είχε καταναλώσει αλκοόλ στο διαμέρισμα του μαζί με μια άλλη γυναίκα, όταν τους ανακάλυψε η σύζυγός του, η οποία τους κλείδωσε στο δωμάτιο και έφυγε τρέχοντας από το διαμέρσμα. Η σύζυγος του Γουανζίρου και η ερωμένη του θα ανακριθούν από τις αρχές.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κενυάτης είχε κατηγορηθεί ότι απειλούσε να σκοτώσει την σύζυγό του με καλάσνικοφ, το οποίο κατείχε παράνομα, ενώ με το ίδιο όπλο είχε τραυματίσει και δύο σωματοφύλακές του.
Ο Βανγίρου ήταν ο πρώτος Κενυάτης που κέρδισε το χρυσό μετάλλλιο στο Μαραθώνιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, καταρρίπτοντας το ολυμπιακό ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου