"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Διεθνής παρατράπεζα «εξειδικευμένη» στο σύγχρονο δουλεμπόριο

hawala_1
Όλα δείχνουν ότι υφίσταται και λειτουργεί μια «εξειδικευμένη» διεθνής παρατράπεζα, με την ονομασία «Hawala», στην οποία οι οικονομικοί πρόσφυγες, καταθέτουν τα λύτρα του συγχρόνου δουλεμπορίου και παραλλήλως όμως, τους διαθεσίμους πόρους για την χρηματοδότηση της διεθνούς τρομοκρατίας, ενώ στοιχεία, αναζητούν τους τελευταίους μήνες, ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας.
Η υπόθεση της σύλληψης του Ταλέμπ Γκαλέμπ στην Πεντέλη, μετά το δημοσίευμα της γνωστής ιταλικής εφημερίδας «Corriere della Sera», κατά το οποίο, ο λιβανέζικης καταγωγής αλλά παλαιστινιακής υπηκοότητος Αραβας, φέρεται ως μέλος της «Φατάχ Αλ Ισλάμ», μιας οργανώσεως, που τα παγκόσμια ιερατεία της αντιτρομοκρατίας, την στοιχίζουν, ως ένα από τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα, έχει συμφώνως με πληροφορίες, εντείνει  τη σχετική έρευνα, καθώς κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει πλέον, αυτό που υποστηρίζει η μεγάλης κυκλοφορίας και απηχήσεως, ιταλική εφημερίδα.
Όπως έγραφε τον Οκτώβριο του 2009, όταν επικαλούμενη λιβανέζικες πηγές, διατεινόταν ότι στην Ελλάδα, είχε εγκατασταθεί, ο τότε ηγέτης της «Φατάχ Αλ Ισλάμ», Μοχάμεντε Μούρα, γνωστός και ως Αμπού Μουσλίμ, με έναν πυρήνα μαχητών και πρόσθετε ότι, στόχος είναι να δημιουργηθεί θύλακας ισλαμιστών, προκειμένου να οργανώσει τρομοκρατικές επιθέσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη!
Ανάμεσα στους στόχους της οργανώσεως, «είναι οι αερομεταφορές, κυβερνητικά κτίρια και μέρη με ισχυρούς συμβολισμούς», όπως έγραφε ο συντάκτης, εκείνου του κειμένου τότε.
Η άλλη πτυχή της ερεύνης για την παρατράπεζα, ανατροφοδοτήθηκε εντόνως προ μηνός, όταν βυθίστηκε 30 μίλια δυτικώς της Κερκύρας, ένα ξύλινο σαπιοκάραβο, που μετέφερε οικονομικούς πρόσφυγες προς την Ιταλία.
Ολοι οι λαθρομετανάστες που διασώθηκαν, μιλούσαν ελληνικά και όπως προέκυψε, πλήρωσαν από 4.000 ευρώ για την διαπεραίωση τους σε ιταλικό έδαφος, ενώ επίσης ανακαλύφθηκαν στοιχεία, συμφώνως με τα οποία, το κύκλων των δουλεμπόρων που εισέπραξε τα λύτρα, διαχειρίστηκε μέσα σε μικρή μόνο χρονική περίοδο, πάνω από… 3 εκατομμύρια ευρώ! Το εντυπωσιακό ήταν, πως παρόλο τον πακτωλό, χρήματα δεν βρέθηκαν πουθενά!
hawala_2Με βάση τις εκτιμήσεις, οι πληρωμές έγιναν μέσα από την «Hawala». Ένα σύστημα μεταφοράς εμβασμάτων με ανεπίσημες μεθόδους και χωρίς τα χρήματα να περνάνε από τα σύνορα και η λειτουργία του βασίζεται σε εμπιστοσύνη, ανάμεσα σε μεσολαβητές.
Πρόκειται στην ουσία για ένα σύστημα άτυπης μεταφοράς κεφαλαίων (IFT), που είναι σε χρήση σε πολλές περιοχές ανά τον κόσμο και χρησιμοποιείται, ως επί το πλείστον, από μετανάστες που ζουν σε μια αναπτυγμένη χώρα και οι οποίοι μεταφέρουν φθηνά εμβάσματα, χωρίς την μεσολάβηση επισήμου οικονομικού φορέως.
Ένα Πακιστανός π.χ. εργάτης στην Ελλάδα, που επιθυμεί να στείλει χρήματα στην οικογένειά το στο Πακιστάν, έρχεται σε επαφή με τον μεσολαβητή, ο οποίος θα κανονίσει την μεταφορά. Ο εργάτης θα πληρώσει σε ευρώ ή σε δολλάρια. Ο μεσολαβητής στην Ελλάδας θα επικοινωνήσει με τον συνάδελφό του στο Πακιστάν, ο οποίος θα κάνει την πληρωμή στην οικογένειά του εργάτη σε τοπικό νόμισμα.
Στην πράξη δηλαδή, τα χρήματα δεν πέρασαν τα σύνορα, η συναλλαγή βασίσθηκε σε μια επικοινωνία, μόνον με μεσολαβητές και κωδικούς!
Ο βασικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται το σύστημα «hawala», (μεταφράζεται ως «σύρμα» ή «μεταφορά»), είναι το χαμηλό κόστος και η γρήγορη παράδοση. Εχει υπολογιστεί ότι, στο Πακιστάν περισσότερα από 5 δισεκ. $, εισέρχονται κάθε χρόνο στην χώρα, μέσω του διαδικτύου «hawala», αποτελώντας την μεγαλύτερη πυγή ισχυρού συναλλάγματος για την χώρα, ενώ στην περίπτωση της Ινδίας, το μέγεθος του δικτύου αποτελεί που περίπου, το 40% του ΑΕΙ!
Το όλο θέμα έφερε στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος που ερωτά
τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή:
Ποια μέτρα και ποιες αποτελεσματικές ενέργειες, κρίνει το Υπουργείο, ότι θα μπορούσαν να ληφθούν για την αντιμετώπιση των ανωτέρω παρατιθεμένων; Υφίσταται συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, άλλων ευρωπαϊκών κρατών, για το ζήτημα αυτό;

Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου