"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Εχουν προσχεδιάσει τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας έως το 2025!


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Επί Σημίτη και ενώ η προετοιμασία για την Ολυμπιάδα των πολυεθνικών του 2004 είχε σχεδόν τελειώσει, οι "προστάτες" μας (βλ. διεθνείς νταβατζήδες) είχαν ήδη προσχεδιάσει το μέλλον.
Έπρεπε να έρθει ο Κωστάκης μαινόμενος, ως άλλος Ηρακλής, για τη διαφθορά στο ελληνικό Κράτος, να κηρύξει την πολυθρύλητη "επανίδρυση του Κράτους", να τα βάλει (εδώ γελάνε) με τους νταβατζήδες που κάνουν κουμάντο στη χώρα, να φυλακίσει τους απατεώνες του Χρηματιστηρίου, να επαναφέρει τα χρηστά ορθόδοξα ήθη στη χώρα.
Αντ' αυτών ο Κωστάκης φυσικά έκανε τα αντίθετα! Το Κράτος δεν επανιδρύθηκε, απλώς άλλαξε χρώμα. Από πράσινο γαλάζιο!
Οι νταβατζήδες έκαναν πάρτυ...
ασελγώντας στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, η φορολογία των ΜΜΕ μηδενίστηκε με αντάλλαγμα το ανέγγιχτο πρωθυπουργικό προφίλ.
Έγινε μια απογραφή και βρήκαν ότι λεφτά δεν ... υπήρχαν και μπήκε η χώρα στην επιτήρηση της Ε.Ε! Ρε τι μου θυμίζει...
Από το Χρηματιστήριο όχι μόνο δε φυλακίστηκε κανείς, αλλά από τα ονόματα που βρέθηκαν εμπλεκόμενα, πρώτο-πρώτο φιγουράριζε το όνομα του Θείου του, Αχιλλέα Καραμανλή. Οπότε η "Ομερτά" ήταν μονόδρομος.
Ως προς τα χρηστά ορθόδοξα ήθη, από τότε που ανέβηκε ο Κωστάκης στην εξουσία δεν ξαναματαείδαμε το Χριστόδουλο να μιλάει για πολιτική, δεν ξανακούσαμε για τις ταυτότητες, παρά μόνο είδαμε συναλλαγές Βατοπαιδίου, Γιοσάκηδων και Μπιρμπιλαίων.
Με λίγα λόγια.... δούλεμα κανονικότατο και ανερυθρίαστο!
Και φυσικά η εντολή από τα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα ήταν σαφής: καταχρεώστε (κι άλλο...) τη χώρα!
Έτσι, το σχέδιο της ύστατης εκτόξευσης του Δημοσίου Χρέους υλοποιήθηκε, αφού αυτό διπλασιάστηκε μέσα σε πέντε χρόνια!

Κάπου εκεί όμως περνάμε στη δεύετερη φάση υλοποίησης του τοκογλυφικού σχεδίου.
Πρέπει να παραδοθεί η χώρα στα χέρια του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
Το προφίλ του Κωστάκη έχει πλέον αποδομηθεί και δεν μπορεί να περάσει τέτοιο νόμο.
Εξάλλου η κοινοβουλευτική του πλειοψφία είναι στα όρια του.... στατιστικού λάθους!

Εκεί λοιπόν αποφασίζεται από τα ίδια κέντρα να οικοδομηθέι το προφίλ του "σωτήρα" μας! Μα φυσικά! Ο... χαζός, κουτόφραγκος, σχεδόν... δυσλεξικός Γιωργάκης που έτρωγε δούλεμα από όλους ξαφνικά μέσα σε μια μέρα μετατρέπεται σε "κύριο Παπανδρέου"! Και ο "κύριος Καραμανλής" σε Κωστάκη!
Τότε αρχίζει και δουλεύει το σύστημα καλύτερα από ποτέ.
Ποιο σύστημα; Το "καλός μπάτσος-κακός μπάτσος".
Στο ρόλο του δεύετρου ο Κωστάκης που μιλά για επερχόμενα σκληρά μέτρα τα οποία είναι αναγκαία (τώρα τα θυμήθηκε) και τα αναφέρει με τέτοιο τρόπο που καθιστά σαφές σε όλους ότι ζητά να χάσει. Δηλαδή το 2004 δεν είχε πρόβλημα να μας αραδιάζει εκατοντάδες ψέματα, αλλά το 2009 τον έπιασε κρίση ειλικρίνειας! Και θέλει να τον πιστέψουμε κιόλας!
Έτσι στο ρόλο του... καλού μπάτσου εμφανίειται ο Γιωργάκης ο οποίος μας έλεγε τα αυτονόητα! Έλεγε ότι "λεφτά υπάρχουν", ότι θα τα βρει από τη φορολόγηση των μεγάλων επιειρήσεων, ότι για να κινηθεί η αγορά πρέπει πρώτα απ' όλα να έχουν καταναλωτικη ευχέρεια οι πολίτες, άρα πρέπει να γίνει αναδιανομή του πλούτου, έλεγε για "πράσινη ανάπτυξη" και για οικολογική ανοικοδόμση κλπ. ΄Και μάλιστα είχε δώσει και χρονικό περιθώριο το φυντάνι μας: 100 μέρες!
Και όταν βγήκε ξαφνικά έκανε έλεγχο στα ταμεία και τα βρήκε -μαντέψτε....- άδεια!
Και τότε βρέθηκε η λύση: ΔΝΤ! Προχωρήσανε δηλαδή παραπέρα από την επιτήρηση επί ΝΔ.
Η χώρα παραδόθηκε χειροπόδαρα αλυσοδεμένη στα νύχια του ΔΝΤ, με ένα Μνημόνιο το οποίο χαρακτηρίζεται το λιγότερο εθνικά μειοδοτικό.
Ο Γιωργάκης της "αναδιανομής του πλούτου" έχει μεταβληθεί σε dealer πολυεθνικών και έχει ρημάει τον κόσμο στην πείνα και την ανεργία.
Ο Γιωργάκης της οικολογικής ανοικοδόμησης δωρίζει το οικολογικό πάρκο του Ελληνικού πότε σε Άραβες και πότε σε Κινεζους μεγαλοεπιχειρηματίες να κάνουν τσιμεντοποίηση του χώρου. Ο Γιωργάκης των ΜΚΟ της οικολογίας αποχαρακτηρίζει δασικές εκτάσεις για να γίνυο ξενοδοχεία.
Ο Γιωργάκης της απαγόρευσης του καπνίσματος νομιμοποιεί τον τζόγο και τον καθιστά εθνική οικονομική πολιτική.
Και φυσικά μέχρι στιγμής με νύχια και με δόντια το σύστημα διατηρεί ψηλά το Γιωργάκη (όπως πριν τον Κωστάκη) ως τη μόνη ρεαλιστική λύση.

Ώσπου μετά τις εκλογές (όποτε γίνουν) να ανεβάσουν τον... αντιμνημονιακό (εδώ γελάνε) Αντωνάκη, ο οποίος θα μας τάξει έξοδο από το ΔΝΤ προεκλογικά.
Θα μας τάξει φοροελαφρύνσεις για τους αδυνάτους, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής κυρίως για τους έχοντες. Θα μας απαλλάξει από τους μετανάστες κλπ.
Θα μας τάξει ότι του κατέβει στο κεφάλι.
Ξαφνικά αυτές οι "λύσεις" θα αντιμετωπιστούν από το σύστημα ως ρεαλιστικές!
Και τότε ο Αντωνάκης θα καταγράψει μία θριαμβευτική εκλογική νίκη!
Και την επομένη θα ξαναδιαβάσει το Μνημόινο και θα μας πει "χμμμ τώρα που το ξαναδιαβάζω, η απεμπλοκή της χώρας απ το ΔΝΤ είναι αδύνατη, δεν μπορεί να καταγγελθεί διότι έχει συμφωνηθει οι διαφορές να λύνονται σύμφωνα με το αγγλικό Δίκαιο, άρα στα αγγλικά δικαστήρια"! Ρε τι έκπληξη!
Αχ ρε Αντώνη και ε΄χιες καλές προθέσεις κι εσύ, αλλά τι να κάνουμε!
Κλασικά, ξέρεις: οι προηγούμενοι φταίνε και οι υπουργοί που έιναι μαλάκες!
Φυσικά ο Αντώνης μποεί να μη μας βγάλει από το ΔΝΤ, να μην καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, να μη μας φοροελαφρύνει, να μη μας απαλλάξει από τα γκέτο (αλήθεια ποιος άνοιξε τα σύνορα το 1990 είπαμε...; ), αλλά με το τσιγάρο θα είναι... άτεγκτος!
Αααα, όλα κι όλα!
Και μετά από μία με δύο θητείες του Αντώνη θα τον διαδεχθεί... ποιος λέτε;
Μα φυσικά είναι φανερό!
Ποιος δήθεν κλαίει καθημερινά για τις θυσίες που αναγκάζεται να κάνει ο ελληνικός λαός; Ποιος καταστρώνει προσωπικά σχέδια επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου;
Ποιος είναι δημοφιλής; Ποιος είναι από τους μη Παπανδρεικούς το πρώτο βιολί;
Ποιος λιβανίζεται όλη μέρα από το ΔΟΛ;
Μα φυσικά... ο ακούραστος Ανδρέας Λοβέρδος! Ναι ντε, ο Αντρίκος, το πρώην πρωτοπαλήκαρο του Βαγγέλα (Μπένυ) και νυν συνδαιτυμών του Βαγγέλα (του Γαυράρχη- Ντοράρχη), του Σωκράτη (του Θείου) και του Σταύρου (του εκδότη).
Κακές παρέες Αντρίκο μου!
Αυτός θα έρθει λοιπόν μετά από μια δύο θητείς του -με καλές προθέσεις- Αντωνάκη και θα μας τάξει σοσιαλιστική και ρεαλιστική στροφή με επαναδιαπραγμάτευση.
Μη ρωτήσετε αν θα γίνει και τι θα γίνει!
Δε σας περνω δα και για τόσο ηλίθιους!

Στημένο παιχνίδι λοιπόν!
Στημένο από του κοσμο-τοκογλύφους, οι οποίοι παίζουν με τις μαριονέτες που εμείς ευγενικά αποκαλούμε πρωθυπουργούς, τους ανεβοκατεβάζουν κατά το δοκούν, τους ανεβάζουν στην εξουσία, με αντάλλαγμα την εθελοδουλία τους και την αιώνια υποταγή της πάλαι ποτέ ένδοξης Ελλάδας στους διεθνείς τοκογλυφικούς μηχανισμούς, με μεσάζοντες τους εγχώριους νταβατζήδες μας (που έλεγε και μια ψυχή...).


Κώστας- Γιώργος- Αντώνης- Ανδρέας...
toixo-toixo.blogspot.com

Το ειδα στο: http://peripatris.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου