"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Καταστροφικός σεισμός στη νότια Ισπανία

Σε τουλάχιστον δέκα ανέρχονται οι νεκροί από τη σεισμική δόνηση των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε χθες το μεσημέρι την επαρχία Μουρσία της νότιας Ισπανίας.
Η δόνηση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, είχε εστιακό βάθος μόλις ένα χιλιόμετρο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αμερικανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας (USGS).  Ιδιαιτέρως επλήγη η πόλη Λόρκα, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό και έχει γύρω στους 90.000 κατοίκους.
Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες, ενώ κτίρια κατέρρευσαν και άλλα υπέστησαν ζημιές. Στην  περιοχή έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις του στρατού για να  βοηθήσουν τους πληγέντες. Πρόκειται για τη χειρότερη καταστροφή από σεισμό στην Ισπανία στα τελευταία 50 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου