"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μολυσμένα με ραδιενέργεια μανιτάρια από τη Βουλγαρία


Ανησυχία προκαλεί ειδοποίηση της Κομισιόν για αυξημένη ραδιενέργεια σε μανιτάρια από τη Βουλγαρία, τα οποία δεν είναι γνωστο αν κυκλοφορούν και στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Οικολόγων οι βρετανικές αρχές πρώτες εντόπισαν τα αυξημένα ποσοστά ραδιενέργειας σε μανιτάρια από τη βαλκανική χώρα και τα απέσυραν από τη δική τους αγορά.

Η υπόθεση έφτασε στην Κομισιόν, η οποία εξέδωσε ειδοποίηση για μανιτάρια μολυσμένα με ραδιενεργό καίσιο που έχουν σταλεί από βουλγαρική πόλη (Παζαρτζίκ) στα 100 χμ. από τα ελληνικά σύνορα.

Στην ανακοίνωση των Οικολόγων ερωτάται η ελληνική κυβέρνηση τι μέτρα έχουν παρθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και ενημερώνουν ότι θα καταθέσουν ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο τη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι στη Βουλγαρία λειτουργεί το πυρηνικό εργοστάσιο Κοζλοντούι

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου