"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Επιστρέφουν στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι»


Ανανέωσαν για σήμερα το απόγευμα το ρανεβού τους στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι», αποφασισμένοι να διατηρήσουν για τέταρτη μέρα τις κινητοποιήσεις που αναμένεται να κορυφωθούν αύριο.

Παρά τη χθεσινή βροχή, μεγάλη ήταν η προσέλευση στην πλατεία Συντάγματος, όπου για τρίτη συνεχή ημέρα κυριάρχησαν και τα πανό σε ελληνικά, ισπανικά και ιταλικά...

Στο Facebook και στη σελίδα των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα», συνεχής είναι η ροή δημοσιεύσεων από νέους και νέες που δηλώνουν το «παρών» σε αυτές τις κινητοποιήσεις.
Ανάλογα μηνύματα νέων, που εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν ένα καλύτερο μέλλον δημοσιεύονται και στη σελίδα «Ευρωπαϊκή Επανάσταση».

Πρόκειται για μια σελίδα που έφτιαξαν Έλληνες και Ισπανοί, οι οποίοι καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.

«Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας. Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα» αναφέρει, χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση στη σελίδα.

4 σχόλια:

  1. καλά όλα αυτά φίλη μου αλλά να δω τι θα γίνει και στις εκλογές... εκεί θα πρέπει όλο αυτό το κίνημα να δώσει καρπούς... θα τολμήσουν οι Ελληνες; την καλησπέρα μου... πάντα σε διαβάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα,σε περιμενω στο μπλογκ μου να γινουμε παρεα να ανταλλαξουμε αποψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ nimertis!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ....ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΑΙΟΥΣ....ΔΙΟΤΙ Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΧΤΙΔΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ (ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ) ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ....ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ......
    Εύχομαι αυτό το κίνημα να είναι απαρχή για κάτι δυνατό,και όχι μια φούσκα...
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή