"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απίστευτο! Ο ΓΑΠ σε κάρτα Illuminati;-(Αποκλειστικό)


(Συνωμοσίες,συμπτώσεις ή ζούμε μια παγκόσμια φάρσα;)

Πολύ συζήτηση τελευταία για το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες
Illuminati,που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '90, μιας και ο μεγάλος σεισμός της Ιαπωνίας με το πυρηνικό ατύχημα είχε προβλεφθεί και απεικονισθεί κατά πολλούς  σε κάποια από αυτές τις κάρτες.Στο παιχνίδι αυτό επίσης είχε προβλεφθεί η επίθεση στους δίδυμους πύργους,άλλα και μερικά ακόμη γεγονότα με εκπληκτική ακρίβεια.Μια κάρτα του παιχνιδιού όμως φαίνεται πως αποτυπώνει κάτι ακόμη πιο παράδοξο, που έχει σχέση και με την χώρα μας.

Στην κάρτα λοιπόν που παρουσιάζεται ένα υποτιθέμενο ανώτατο διευθυντήριο των
Ιlluminati,(πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)συμμετέχει και κάποιος που παρουσιάζει πραγματικά εντυπωσιακή ομοιότητα  με τον σημερινό πρωθυπουργό μας.Τον άνθρωπο που κατά κοινή παραδοχή πλέον έχει "φυτευθεί" να εκτελέσει ένα "πιλοτικό" πρόγραμμα της Ν.Π.Τ(Νέας Τάξης Πραγμάτων)με αντάλλαγμα μιας υψηλής θέσης στα διεθνή κέντρα αποφάσεων της.

Διαβάζουμε στο σχετικό άρθρο του περιοδικού
"Τρίτο Μάτι"(Τεύχος 190)"Το προφητικό "παιχνίδι" που φαίνεται να το ζούμε στην πραγματικότητα":

Η συγκεκριμένη κάρτα που υπαινίσσεται την ύπαρξη ενός ανώτατου διευθυντηρίου το οποίο θα εναρμονίζεται απόλυτα με τους σκοπούς των Ιλλουμινάτι,αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα,αφού η ομοιότητα του κάτω δεξιά μέλους του "Ανωτατου Δικαστηρίου" με τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδος Γ.Παπανδρέου,είναι εμφανής!Βέβαια η πιθανότητα σύμπτωσης είναι ομολογουμένος μεγάλη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

 Όμως η παρουσία του του πατέρα Μπους στην ίδια κάρτα(που σίγουρα δεν είναι σύμπτωση),καθώς και οι φήμες ότι ο ΓΑΠ προορίζεται για υψηλές θέσεις στην ιεραρχία της ΝΤΠ,προβληματίζουν..(Τ.Μ)

Εάν τελικά πρόκειται για απλές συμπτώσεις ή ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και μια  καλοστημένη παγκόσμια φάρσα,αφήνεται στην κρίση του καθενός...


Από τον Βισάλτη


(Παρακάτω 2 ακόμη πολυσυζητημένες  κάρτες με την επίθεση της 9/11.Οι κάρτες του παιχνιδιού και.. τα πραγματικά γεγονότα μερικά χρόνια αργότερα!!
WELCOME TO THE MATRIX!)

1 σχόλιο:

  1. ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ...ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή