"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Άλλη μια πολιτική απάτη: «Έκαναν πίσω για την αποκατάσταση της Αρχαίας Ολυμπίας»!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/gpap_asempigio100.jpg?w=400&h=300
σσΟ: ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΙ Ο ΑΣΕΜΠΙΓΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΚΛΕΦΤΗΣ;
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι Υπουργείο Οικονομικών και Νορβηγικό Ινστιτούτο υπαναχώρησαν της προγραμματικής σύμβασης που είχαν υπογράψει για έργο αποκατάστασης της Αρχαίας Ολυμπίας, ερωτά τους Υπουργούς Οικονομικών και Πολιτισμού ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.
 Συγκεκριμένα, το  Υπουργείο Οικονομικών, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και το Νορβηγικό Ινστιτούτο στην Αθήνα, μετά τις πυρκαγιές του 2007, είχαν υπογράψει προγραμματική σύμβαση με στόχο την «Αποκατάσταση και Ανάδειξη Φυσικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αρχαίας Ολυμπίας».
Το έργο εγκρίθηκε για χρηματοδότηση από το Χρηματοδοτικό Μηχανισμό της ΕΟΧ κατά 50% (1.325.000 ευρώ), ενώ το υπόλοιπο 50% της δαπάνης (1.325.000) θα καταβαλλόταν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο κ. Νικολόπουλος, ερωτά επίσης ποιοι είναι οι λόγοι ακύρωσης του έργου.
*Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.nikosnikolopoulos.gr
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου