"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Σε χρυσό φέρετρο και έγκυος η Gaga!(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!)

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑ!!!
ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ Η ΟΛΗ ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΥΠΟΝΟΕΙ......ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Πάνω που όλοι νομίζαμε ότι η Lady Gaga δε μπορεί να γίνει πιο εκκεντρική από ό,τι ήδη είναι, η νέα της εμφάνιση σε Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Radio 1 στο Carlisle, άφησε για μια ακόμη φορά τους θαυμαστές της άφωνους!

Μέσα σε χρυσό φέρετρο, με total black δερμάτινα ρούχα και… έγκυος (!) έκανε την είσοδό της στη σκηνή. Το φέρετρο κουβαλούσαν… τέσσερις, και οι περίπου 20.000 φαν ούρλιαζαν στους ήχους του «Born This Way».


Λίγη ώρα αργότερα, η τραγουδίστρια «απελευθερώθηκε» από την ψεύτικη κοιλιά και συνέχισε να τραγουδάει άλλες μεγάλες της επιτυχίες, όπως το «Telephone», το «Poker Face» και το «Alejandro».


Η Lady Gaga αποκάλυψε στο κοινό της ότι το Radio 1 της είχε αφήσει ένα μικρό σημείωμα που έλεγε: «Το Radio 1 θα σας παρακαλούσε να μην βρίσετε κατά την διάρκεια του show». Δευτερόλεπτα όμως αργότερα, «πάτησε» την θερμή παράκληση των διοργανωτών.




 

Εκτός από την Gaga, στο Φεστιβάλ στο Carlisle, τραγούδησαν ακόμα οι Nicole Scherzinger, Black Eyed Peas, Foo Fighters, My Chemical Romance και Jessie J.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου