"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Κι άλλη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση του Στρος Καν στη Γαλλία


Γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος ενδέχεται να υποβάλει μήνυση για σεξουαλική επίθεση κατά του Ντομινίκ Στρος Καν.
Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της Νταβίντ Κουμπί, στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση κατά του Ντομινίκ Στρος Καν.

Η 31 ετών Τριστάν Μπανόν είχε αφηγηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή τον Φεβρουάριο του 2007, ότι το 2002 είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Στρος Καν, όταν τον είχε συναντήσει σε ένα διαμέρισμα για να του πάρει συνέντευξη, την εποχή που αυτός ήταν υπουργός οικονομικών της Γαλλίας. Τελικά το όνομα του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είχε καλυφθεί από ένα “μπιπ” στην αναμετάδοση της εκπομπής.

Την εποχή εκείνη όμως η μητέρα της, Αν Μανσουρέ, περιφερειακή σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη δυτική Γαλλία,  την αποθάρρυνε από το να καταθέσει μήνυση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου