"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Κένεντι σε δημοπρασία

Ενας συλλέκτης αυτοκινήτων, που ήθελε να αποκτήσει "ένα κομμάτι ιστορίας", έδωσε 120.000 δολάρια σε μία δημοπρασία στην Αριζόνα για το ασθενοφόρο του 1963 που λέγεται ότι μετέφερε το σώμα του αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι μετά τη δολοφονία του, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας.
Ο Αντισον Μπράουν αγόρασε το γκρί Pontiac Bonneville ασθενοφόρο, παρά τις αναφορές ότι το όχημα που πωλούνταν στη δημοπρασία Barrett-Jackson στο Σκότσντεϊλ δεν ήταν αυθεντικό, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της δημοπρασίας Στιβ Ντέιβις.
Το ασθενοφόρο αυτό είχε διαφημιστεί ως το όχημα που συνάντησε το αεροπλάνο της Air Force One στην αεροπορική βάση Άντριους και μετέφερε το καλλυμένο με την αμερικανική σημαία φέρετρο του Κένεντι στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Βηθεσδά για να διενεργηθεί νεκροψία και στη συνέχεια στο Καπιτώλιο για να ταφεί.
Υπεύθυνοι της Barrett-Jackson δήλωσαν ότι είχαν επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του ασθενοφόρου.
Το όχημα είχε δοθεί για δημοπρασία από τον Τζον Τζένσεν, ένα αναισθησιολόγο από το Κάνσας, που το είχε αγοράρει για άγνωστο ποσό το 2009. Υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις για την αξία του οχήματος, με κάποιες απο αυτές να αναφέρουν ότι μπορεί να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου