"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Επιδημία Η1Ν1 : 8 οι νεκροί από την γρίπη, 20 στην εντατικήΑπό τις αρχές Ιανουαρίου οι αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της επιδημίας της γρίπης των χοίρων που "χτυπά" την Ελλάδα.  Δύο νέοι θάνατοι από τον φονικό ιο. Ποιοί πρέπει να προσέχουν αυτό το διάστημα.

Ήδη σε διάστημα ενός μήνα έχουν καταγραφεί 8 θάνατοι εξαιτίας της γρίπης. Μέχρι σήμερα 53 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Από αυτούς οι 20 εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Ο λοιμοξιολόγος Σ. Τσιώδρας  εξήγησε στο Newsit πως ουσιαστικά πρόκειται για επιδημία εποχικής γρίπης στην οποία όμως το επικρατές στέλεχος είναι του Η1Ν1.


Ποιοί πρέπει να προσέχουν

-Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για τη γρίπη θα πρέπει να είναι προσεχτικοί και αν αισθανθούν συμπτώματα υψηλός πυρετός, βήχας αιμόπτυση  κλπ θα πρέπει να επισκευθούν γιατρό.


- Προσοχή στους ηλικιωμένους και τα παιδιά


- Προσοχή όσοι πάσχουν ήδη από σοβαρές ασθένειες

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου