"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτο: Εκβίαζαν μαθητή δημοτικού επί 5 ολόκληρα χρόνια!


Την απόλυτη φρίκη ζούσε ένας μαθητής Δημοτικού από τη Θεσσαλονίκη επί πέντε συνεχόμενα χρόνια.


Ο ανήλικος μαθητής ζούσε καθημερινά υπό το φόβο των απειλών ενός 18χρονου και ενός ανήλικου αλλοδαπού οι οποίοι ανάγκαζαν το μικρό παιδί ουσιαστικά να γίνεται κλέφτης μέσα στην ίδια του την οικογένεια.


Το μικρό παιδί είχε αναγκαστεί υπό το καθεστώς του φόβου και της ανασφάλειας (καθώς οι εκβιαστές απειλούσαν τη σωματική ακεραιότητα του ιδίου αλλά και της οικογένειας του) να δώσει τμηματικά στους 2 δράστες περισσότερα από 6.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ.


Το δράμα του μαθητή του δημοτικού έλαβε τέλος το μεσημέρι της Τρίτης όταν οι δύο εκβιαστές συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί παραδέχθηκαν ότι τα τελευταία 5 χρόνια είχαν κάνει «κόλαση» τη ζωή του μικρού παιδιού παίρνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.


Εις βάρος των δύο δραστών αλλά και των γονέων των ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου