"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Πούτιν:"Τα αντίποινα είναι αναπόφευκτα"!

Φόβους για ενδεχόμενη νέα στρατιωτική επιχείρηση στον βόρειο Καύκασο εκφράζουν πολιτικοί αναλυτές, προσπαθώντας να ερμηνεύσουν την απειλητική δήλωση του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «τα αντίποινα είναι αναπόφευκτα» εναντίον όσων σχεδίασαν την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο Ντομοντέτοβο της Μόσχας. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, λένε, άφησε ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάληψης σοβαρών εκκαθαριστικών επιχειρήσεων σε θύλακες, ιδίως στην Τσετσενία, όπου δρουν ομάδες φανατικών ισλαμιστών, στις οποίες η ρωσική κυβέρνηση αποδίδει παρά την ως τώρα μη ανάληψη ευθύνης το μακελειό.

Σε συνάντησή του με υπουργούς της κυβέρνησης ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου απέφυγε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί με τη λέξη «αντίποινα».

Ομως η διατύπωση και το ύφος του «τσάρου» ήταν τέτοια ώστε πολλοί θυμήθηκαν την απόφαση του νεαρού τότε προέδρου για εισβολή στην Τσετσενία το 1999 και την ισοπέδωση τμημάτων της πρωτεύουσας, Γκρόσνι, μετά από σειρά πολύνεκρων εκρήξεων σε ρωσικές πόλεις.

Οπως μετέδωσε χθες το πρακτορείο Ιντερφαξ, την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο πραγματοποίησε μια «μαύρη χήρα», μια νεαρή γυναίκα-καμικάζι, που πιθανότατα μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό σε χειραποσκευή. «Ενας από τους μάρτυρες που βρισκόταν κοντά στο επίκεντρο της επίθεσης κατέθεσε ότι είδε να εκρήγνυται η αποσκευή γυναίκας, η οποία ήταν ντυμένη στα μαύρα και είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κάτι που έμοιαζε με φερετζέ» δήλωσε ρώσος δικαστικός στο πρακτορείο.

Ο Νικολάι Σιντσόφ, εκπρόσωπος της Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής της Ρωσίας, δήλωσε ότι τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονταν στο αεροδρόμιο αποδείχθηκαν ανεπαρκή, και ότι οι ανιχνευτές μετάλλου και εκρηκτικών «δεν λειτουργούσαν όπως έπρεπε». «Η είσοδος στον χώρο του αεροδρομίου ήταν ουσιαστικά ελεύθερη για οποιονδήποτε, που μπορούσε να μπει με την αποσκευή του, παρακάμπτοντας κάθε έλεγχο» είπε ο κ. Σιντσόφ.

Σύμφωνα με το Ιντερφαξ έχουν έως τώρα αναγνωριστεί 25 νεκροί, με βάση τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, ενώ υπάρχουν άλλες 12 σοροί, η αναγνώριση των οποίων είναι πολύ δυσκολότερη.

Μεταξύ των νεκρών επιβεβαιώνεται ότι είναι δύο πολίτες της Βρετανίας, ένας Γερμανός και από ένας πολίτης των Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν και Κιργιζίας. Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ξεπέρασε τους 180, εκ των οποίων οι 100 παρέμεναν έως τα ξημερώματα σε νοσοκομεία της Μόσχας. Τουλάχιστον είκοσι εξ αυτών είναι σε σοβαρή ή πολύ σοβαρή κατάσταση.

 onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου