"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

“Είδα τον αρραβωνιαστικό μου να διαμελίζεται”

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για ένα ζευγάρι από την Αγγλία, το οποίο σκόπευε να παντρευτεί τον Απρίλιο και έχει μια κορούλα έξι μηνών.
Συγκεκριμένα, ο Kirill Budrashov και η Elvira Muratova είχαν την ατυχία να βρίσκονται την λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Ο σκοπός του ταξιδιού τους ήταν καθαρά επαγγελματικός, καθώς πήγαιναν στη Μόσχα για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο.
Με άκρως σοκαριστικό τρόπο, η άτυχη γυναίκα περιέγραψε τα τελευταία λόγια του βομβιστή λίγο πριν προκαλέσει το θάνατο σε τόσους ανθρώπους «Θα σας σκοτώσω όλους. Δεν θα μείνει κανένας ζωντανός».
Μάλιστα, η Elvira όπως αναφέρει η ίδια έβλεπε γύρω της πτώματα και τραυματισμένους μετά την έκρηξη. Ένας συνάδελφος του ζευγαριού που γνώριζε ότι ήταν στο Domodedovo τηλεφώνησε στην νεαρή γυναίκα: «Η Elvira ήταν σοβαρά τραυματισμένη. Παρακολουθούσε τον Kirrill να σβήνει μπροστά στα μάτια της. Οι προσπάθειες των τραυματιοφορέων δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή αφού είχε υποστεί ακρωτηριασμό και βαθιά τραύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου