"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Απαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις στην Αίγυπτο

Την απαγόρευση των διαδηλώσεων ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Αιγύπτου, μετά και τα επεισόδια που έγιναν χθες κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα.
Όπως ανακοινώθηκε, όσοι παραβούν την απαγόρευση και συμμετέχουν σε διαδηλώσεις θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται. «Καμία προκλητική κίνηση ή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ή οργανωμένη πορεία ή διαδήλωση δεν θα επιτραπεί και θα λαμβάνονται άμεσα νομικά μέτρα, ενώ οι συμμετέχοντες θα παραδίδονται στις αρχές», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών.
Στο μεταξύ, ο αριθμός των νεκρών από τις χθεσινές συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς ανήλθε σε τέσσερις μετά το θάνατο σήμερα ενός Αιγύπτιου που είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ο 45χρονος Γκαρίμπ Αμπντελαζίζ Αμπντελατίφ υπέκυψε στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Σουέζ, ανατολικά του Καΐρου. Δύο ακόμη διαδηλωτές έχασαν χθες τη ζωή τους όταν τραυματίστηκαν από σφαίρες από καουτσούκ, ενώ σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός στο Κάιρο, που χτυπήθηκε στο κεφάλι με πέτρα.
Στις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά της φτώχειας, της διαφθοράς και της καταπίεσης συμμετείχαν 20.000 άτομα, που ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου Μουμπάρακ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου