"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η επίθεση στη Ρωσία είχε προγραμματιστεί για την Πρωτοχρονιά

Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα είχε σχεδιασθεί αρχικά για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, αλλά, εξαιτίας της τυχαίας έκρηξης της βόμβας, η επίθεση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο σύμφωνα με την εφημερίδα Moskovski Komsomolets οποία επικαλείται πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ομάδα αποτελούμενη από τρεις γυναίκες και έναν άνδρα από τον ρωσικό Καύκασο ετοίμαζαν από τον Νοέμβριο μία επίθεση στην Πλατεία Μανέζ, απέναντι από το Κρεμλίνο, τη νύκτα της πρωτοχρονιάς. Η εφημερίδα τονίζει ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν λάβει τις πληροφορίες αυτές στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, στις 31 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες πριν από την επίθεση, ένα SMS που ελήφθη στο κινητό τηλέφωνο της καμικάζι, που βρισκόταν ακόμη σε σπίτι στη συνοικία Κουζμίνκι, πυροδότησε τη ζώνη με τα εκρηκτικά που φορούσε. Τότε, οι υπόλοιποι τρεις αποφάσισαν να αλλάξουν στόχο. «Η επίθεση εναντίον του αεροδρομίου άρχισε να σχεδιάζεται αμέσως μετά την αποτυχημένη έκρηξη», σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τη ρωσική Ιντερπόλ η τρομοκρατική απειλή στη Ρωσία είναι μεγαλύτερη και από αυτή που υπάρχει στο Ισραήλ.
«Τον περασμένο χρόνο μόνο στον Βόρειο Καύκασο πραγματοποιήθηκαν 900 τρομοκρατικές επιθέσεις, οι 18 από αυτές από καμικάζι», τόνισε ο στρατηγός Βλαντίμιρ Οβτσίνσκι και πρόσθεσε πως «ο αριθμός αυτός είναι χωρίς προηγούμενο».
«Ο πόλεμος στην πατρίδα μας είναι πιο έντονος από αυτόν ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους», επισήμανε.
Η δραστηριότητα των τρομοκρατών θα αυξηθεί ακόμα, λόγο της πτώσης του βιοτικού επιπέδου στο ρωσικό Βόρειο Καύκασο και του πολέμου των συμμοριών, δήλωσε ο στρατηγός Οβτσίνσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου