"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Αλβανία: Δεν υποχωρεί η αντιπολίτευση

Ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας, Έντι Ράμα, τόνισε ότι δεν σκοπεύει να ματαιώσει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή διαδήλωση, που οργανώνεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Κάθε πολίτης έχει την ελευθερία να εκφραστεί σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Εμείς θα τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων της κυβερνητικής βίας, καθώς αθώοι διαδηλωτές σκοτώθηκαν», τόνισε χθες ο κ. Ράμα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδήλωση της Παρασκευής.
«Μπορούμε ειρηνικά να ανοίξουμε το δρόμο για το μέλλον μας», πρόσθεσε ο κ. Ράμα.

Ο Αμερικανός πρέσβης στα Τίρανα, Αλεξάντερ Αρβίζου, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τη γενική εισαγγελέα της Αλβανίας, Ίνα Ράμα, ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, Έντι Ράμα, να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις τους, για το Σάββατο και την Παρασκευή αντίστοιχα.
Η γενική εισαγγελέας της Αλβανίας ζήτησε επισήμως τη βοήθεια των ΗΠΑ στις έρευνες για τα γεγονότα της 21ης Ιανουαρίου, όταν στη διαδήλωση που διοργάνωσε η αντιπολίτευση έχασαν τη ζωή τους τρεις διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου