"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

"'Επρεπε να είχα διδάξει καλύτερα τον Γιώργο", δηλώνει ο καθηγητής του στο πανεπιστήμιο

 

Ονομάζεται Ρίτσαρντ Γουλφ και είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αμχερστ της Μασαχουσέτης. 'Ηταν και καθηγητής του νυν πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου. Ακούστε τι λέει για τον μαθητή του!

"Η Ελλάδα λέει ο κ. Γούλφ θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματά της αν φορολογούσε τον πλούτο. Ο πλούτος είναι άνισα κατανεμημένος στην Ελλάδα". Και συνεχίζει: "Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο σοσιαλιστής Γιώργος Παπανδρέου ήταν μαθητής μου στο πανεπιστημιο Αμχερστ της Μασαχουσέτης". Στο σημείο αυτό μια φοιτήτρια του λέει: "Θα έπρεπε να είχατε κάνει καλύτερη δουλειά". Και ο καθηγητής Γουλφ της απάντησε: "Ναι. θα έπρεπε να τον είχα διδάξει καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου