"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Φόβος πάνω από τη Μόσχα

Λίγα λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας. Οι Μοσχοβίτες θα κάνουν καιρό να ξεπεράσουν το νέο τροµοκρατικό χτύπηµα


Η κυρία στο θέατρο «Μαγιακόφσκι» στην περιοχή Τσβερκάγια της Μόσχας κρατούσε τα εισιτήρια στο χέρι και µε αγωνία παρακαλούσε κάποιον να τα αγοράσει.

«∆εν θέλω να µπω στο θέατρο έπειτα από αυτό που έγινε στο Ντοµοντέντοβο», έλεγε θυµίζοντας την κατάληψη το 2002 ενός άλλου θεάτρου της ρωσικής πρωτεύουσας από τσετσένους αντάρτες, µε αποτέλεσµα να σκοτωθούν περισσότεροι από 150 άνθρωποι. Το νέο της βοµβιστικής επίθεσης από καµικάζι στον χώρο άφιξης των επιβατών στο αεροδρόµιο Ντοµοντέτοβο, το µεγαλύτερο της Μόσχας, το βράδυ της ∆ευτέρας κυκλοφόρησε σαν αστραπή στους δρόµους της πρωτεύουσας, αλλά ακόµα και αν κάποιος δεν το είχε µάθει ρωτούσε γιατί ξαφνικά η παρουσία της αστυνοµίας – που είναι πάντα έντονη – έγινε ακόµα πιο εµφανής, ιδιαίτερα στο Μετρό.

Στα βαγόνια του µεγάλου δικτύου του Μετρό της Μόσχας τα πρόσωπα ήταν βλοσυρά και µόνο οι µεγάλοι σε ηλικία συζητούσαν το θέµα – «αυτοί δεν σταµατούν ποτέ», ήταν η διαπίστωση καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν την επίθεση τον περασµένο Μάρτιο δυο γυναικών - καµικάζι ζωσµένων µε εκρηκτικά, οι οποίες ανατινάχτηκαν σε σταθµό του Μετρό µε αποτέλεσµα να χάσουν τη ζωή τους 40 άνθρωποι. Τότε οι Τσετσένοι είχαν αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης και ο Βλαντίµιρ Πούτιν είχε δεσµευτεί ότι θα τους πατάξει. Σήµερα, κανείς στην τηλεόραση δεν αναφέρει το όνοµά τους – όλοι µιλούν για τροµοκράτες από τον Βόρειο Καύκασο.

Αν µιλήσουν συγκεκριµένα για Τσετσένους, αυτό δεν θα σηµαίνει ότι ο Πούτιν δεν τα κατάφερε;

Το ΠΟΡΤΡΕΤΟ του Βλαντίµιρ Πούτιν δεσπόζει στα σκηνικά ενός σίριαλ που έπαιζε χθες το βράδυ η ρωσική τηλεόραση µε θέµα τη ζωή των ρώσων στρατιωτών, όµως ο ίδιος δεν εµφανίστηκε να µιλήσει. Αντίθετα, ο πρόεδρος Ντµίτρι Μεντβέντεφ φάνηκε να δίνει εντολές στην απεσταλµένη του να φροντίσει τους τραυµατίες και δήλωσε ότι τα µέτρα ασφαλεί ας γίνονται δρακόντεια σε δηµόσια µέρη. Σήµερα (Τετάρτη) ήταν προγραµµατισµένο να αναχωρήσει για το Νταβός προκειµένου να πάρει µέρος στο Παγκόσµιο Οικονοµικό Φόρουµ και να προσελκύσει ξένους επενδυτές όπως επανειληµµένως είχε τονίσει. Οι αναλυτές εδώ στη Μόσχα θεωρούν ότι η βοµβιστική επίθεση σηµειώθηκε στον χώρο όπου φτάνουν οι επιβάτες διεθνών πτήσεων (τη στιγµή της επίθεσης υπήρχαν τουρίστες από τη Γερµανία, την Ιταλία και το Τατζικιστάν) προκειµένου να αµαυρωθεί η διεθνής εικόνα της Ρωσίας.

η ρωσικη Τηλεοράση από χθες το πρωί δείχνει συνεχώς τα βίντεο από τις κάµερες ασφαλείας,όπου έπειτα από τον πυκνό καπνό µπορεί κανείς ναδιακρίνειδεκάδες ανθρώπουςνεκρούς ήτραυµατισµένους. Οι Αρχές του αεροδροµίου αποδείχτηκε ότιδεν ήταν έτοιµες να αντιµετωπίσουν ένα τέτοιο περιστατικόκαθώς επιβάτες που έφτασαν αρκετές ώρεςαργότερα είδαν τραυµατίες ακόµα ξαπλωµένους στο πάτωµα ή κάποιους να µεταφέρονται ακόµα και µε τα τρόλεϊ για τις βαλίτσες.
Ο Ντµίτρι Μεντβέντεφ διέταξε εντατικοποίηση των µέτρων ασφαλείας στους δηµόσιους χώρους
«Δεν θέλω να µπω στο θέατρο έπειτα από αυτό που έγινε στο ντοµοντέντοβο», έλεγε µια γυναίκα έξω από το Θέατρο Μαγιακόφσκι και προσπαθούσε για ώρα να πουλήσει τα εισιτήρια που είχε αγοράσει

Μάρτυρες µιλούν για «µαύρη χήρα»

Αποφασισµένοι να βρουν και να τιµωρήσουν τους ενόχους πίσω από τη βοµβιστική επίθεση στο µεγαλύτερο αεροδρόµιο της ρωσικής πρωτεύουσας εµφανίστηκαν χθες αµφότεροι οι ρώσοι ηγέτες Βλαντίµιρ Πούτιν και Ντµίτρι Μεντβέντεφ, στρέφοντας τα βέλη τους κατά των ελλιπών µέτρων ασφαλείας. Εως χθες κανείς δεν είχε αναλάβει την ευθύνη για την αιµατηρή επίθεση στο αεροδρόµιο Ντοµοντέντοβο, που είχε ως αποτέλεσµα 35 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τουλάχιστον 180 να τραυµατιστούν. Οι υποψίες ωστόσο, όπως επισηµαίνει ο διεθνής Τύπος, στρέφονται κατά των αντάρτικων οµάδων του Βόρειου Καυκάσου που µάχονται γιαανεξαρτησία από τη Ρωσία περισσότερα από 15 χρόνια. Σύµφωνα µε αυτόπτη µάρτυρα, πουσυνεργάζεται µετις ρωσικές Αρχές, η επίθεση πραγµατοποιήθηκε από µαυροφορεµένη γυναίκα, η οποία συνοδευόταν από συνεργό, όταν εξερράγη η χειραποσκευή της. Την εποµένη της επίθεσης, και δέκα µήνες µετά το φονικό χτύπηµα στο Μετρό της Μόσχας, ταδιεθνή µέσα τονίζουν την αναποτελεσµατικότητα της ρωσικής πολιτικής στον Καύκασο και επισηµαίνουν πως µια στρατιωτική απάντηση δεν θα είναι αρκετή. Αυτόπου πρέπει να ανησυχήσει το Κρεµλίνο, γράφει ο Ρίτσαρντ Μπίστον στους «Τάιµς», είναι ότι δεν έχει έναν αποτελεσµατικό τρόπο να προστατεύσει τους πολίτες από βοµβιστικές επιθέσεις – και ιδιαίτερα τον Βλαντίµιρ Πούτιν, ο οποίος σκοπεύει του χρόνου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.


ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ 

ο βοµβιστής πιστεύεται ότι µπήκε στην αίθουσα, όπου περιµένουν τους ταξιδιώτες οι συγγενείς τους, κρατώντας µια µεγάλη βαλίτσα.

αυτόπτης µάρτυρας µίλησε για έναν κοντό µελαχρινό, τον οποίο παρατήρησε επειδή του φάνηκε ιδιαίτερα νευρικός. ολοι όσοι φθάνουν στα αεροδρόµια εξετάζονται εξονυχιστικά και αυτό έχει ως αποτέλεσµα να σχηµατίζονται µεγάλες ουρές και αναταραχή. Εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι µέχρι τα τέλη του µήνα θα γνωστοποιηθούν τα νέα µέτρα, που πρόκειται να ληφθούν για την αντιµετώπιση της τροµοκρατίας. Η κυβέρνηση Πούτιν βρίσκεται σε δύσκολη θέση και οι Μοσχοβίτες άλλη µία φορά µπαίνουν στο Μετρό κοιτώντας επιφυλακτικά και φοβισµένα τους πάντες...


ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ!


η κρατική
τηλεόραση, θέλοντας να τονίσει ότι τα µέτρα που θα ληφθούν πρέπει να είναι πολύ αυστηρά, έδειχνε εικόνες από τα νοσοκοµεία. Μάλιστα είδαµε τον δήµαρχο της Μόσχας και την απεσταλµένη του προέδρου Μεντβέντεφ να µπαίνουν στα χειρουργεία όπου γίνονταν επεµβάσεις σε θύµατα της επίθεσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου