"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Όλοι οι δικτάτορες μέλη της ΣοσιαλΗστικής Διεθνούς του Γιωργάκη...


Το σοσιαλιστικό κόμμα της Γαλλίας δήλωσε σήμερα ότι θα εξετάσει τη λίστα με τα κόμματα που είναι μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (SI), από την οποία διεγράφη ο Συνταγματικός Δημοκρατικός Συναγερμός (RDC), το κόμμα του πρώην προέδρου της Τυνησίας Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Άλι, και μέλος της οποίας εξακολουθεί να είναι το Μέτωπο του Λαού της Ακτής Ελεφαντοστού (FPI), το κόμμα του Λοράν Γκμπαγκμπό.

"Θα ζητήσουμε να γίνει ένας έλεγχος του συνόλου αυτών των κομμάτων, η πλειοψηφία των οποίων δεν έρχεται πια στη Σοσιαλιστική Διεθνή", όμως παραμένουν "εγγεγραμμένα", δήλωσε η ηγέτιδα του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος Μαρτίν Ομπρί στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Το κόμμα RDC της Τυνησίας, που ήταν μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από το 1989, διεγράφη στις 17 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες μετά την πτώση του Μπεν Άλι. Παρόλα αυτά το κόμμα του Γκμπαγκμπό παραμένει μέλος.

Στη Σοσιαλιστική Διεθνή παίρνουν μέρος 170 εργατικά, σοσιαλιστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα και πολιτικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή πρόεδρός της είναι ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου