"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Θα σας βοηθήσουμε μόνο εάν προστατέψετε τις επόμενες γενιές σας(!)

merkell
Ακούγεται παράλογο αλλά μόνο αυτό ζητούν οι Γερμανοί για να βοηθήσουν περαιτέρω την Ελλάδα και τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω δανείων με χαμηλότερα επιτόκια.
Δηλαδή  αντί να το ζητάμε εμείς από τον εαυτό μας, μας το ζητάνε οι ξένοι.
Τι μας ζητάνε;

Να βάλει η Ελλάδα στο Σύνταγμά της άρθρο που να απαγορεύει τις πράξεις μας και τις  ενέργειες μας που μπορούν να βλάψουν τις επόμενες γενιές μας.
Δηλαδή οι Γερμανοί θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά και τα εγγόνια των Ελλήνων από λανθασμένες και καταστροφικές πολιτικές των γονιών τους.

Όπως αυτές τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθήσαμε τις τελευταίες  τρεις δεκαετίες με αποτέλεσμα να συσσωρεύσουμε 350 δισ ευρώ χρέος, να μην μπορούμε να το αποπληρώσουμε και έτσι να χρεώσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας με το βάρος της αποπληρωμής του. 
Οι Γερμανοί λοιπόν μας ζητούν:
‘Να υιοθετήσουμε ένα συνταγματικό δημοσιονομικό κανόνα που να προστατεύει τις επόμενες γενιές από ανεύθυνες πολιτικές και δυσάρεστες καταστάσεις ανάλογες με αυτές που βιώνουνε σήμερα.’

Δηλαδή να μπει ένα φρένο στο χρέος. Να μη μπορεί να δανειζόμαστε ανεξέλεγκτα παρά μόνο όσα αντέχουμε.
Και γιατί ζητούν να μπει στο Σύνταγμα;

Μα γιατί δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη ότι θα το εφαρμόσουμε.
Έτσι για την ιστορία η ίδια η Γερμανία το 2009 έβαλε στο Σύνταγμά της την ίδια σχετική διάταξη που απαγορεύει τη δημιουργία υπερβολικού χρέους. 

Γράφει ο Πέτρος Δίπλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου