"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ωρες αγωνίας - Απήγαγαν έλληνα ναυτικό στη Νιγηρία


'Ενοπλη επίθεση δέχθηκε το φορτηγό πλοίο "Περσέας", με σημαία Αγίου Βικεντίου, που βρισκόταν στο αγκυροβόλιο ΄Οννε της Νιγηρίας.

Από ομάδα περίπου 10 ατόμων, που αποτελείτο από παιδιά 15 και 16 ετών που έφεραν βαρύ οπλισμό, απήχθη ο Ουκρανός πλοίαρχος και ο Έλληνας πρώτος μηχανικός του φορτηγού πλοίου "Περσέας", με σημαία Αγίου Βικεντίου, που βρισκόταν στο αγκυροβόλιο του λιμανιού Όννε της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία "Trinto Shipping Μaritime" και οι δύο απαχθέντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις για την καταβολή λύτρων.


Στη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν από πυρά στα πόδια και δύο Αιγύπτιοι ναυτικοί μέλη του πληρώματος, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.


Το πλοίο, με 15μελές πλήρωμα, στην πλειοψηφία τους Αιγύπτιοι, βρισκόταν 12 ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι Οννε προκειμένου να φορτώσει από εργοστάσιο λίπασμα για τη Ντόλα.


Οι ένοπλοι έφθασαν στο Περσέας με βάρκα και αφού πήραν από το πλήρωμα τα κινητά τηλέφωνα, τα κομπιούτερ του πλοίου και τα τρόφιμα, απαίτησαν χρήματα.


Σημειώνεται ότι η Νιγηρία είναι η 6η μεγαλύτερη πετρελαιαγωγός χώρα στον κόσμο, με 131 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ το 70% του πληθυσμού ζει με λιγότερο από 1 δολάριο την ημέρα. Τα όπλα σε πολλές ένοπλες ομάδες που δόθηκαν από κομματάρχες, χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια από οργισμένους νέους από τη φτώχεια και την πείνα.


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου