"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Ζητιάνοι από επιλογή...

Ζητιάνοι από επιλογή...

Αυτοαποκαλούνται «τεμπέληδες ζητιάνοι» και δηλώνουν ευθαρσώς ότι ζητιανεύουν για να μπορέσουν να ζήσουν όπως αυτοί επιθυμούν, δίχως δουλειά και προβλήματα.

Πρόκειται για δύο επιστήμονες κατ΄ επιλογήν άστεγους που ζητούν τον οβολό των περαστικών για να μπορέσουν να αγοράσουν μπύρα, κρασί και... κοκαΐνη αλλά και για να ταίσουν την γάτα τους. Το βράδυ μάλιστα απλώνουν και δύο ακόμη μικρές πινακίδες που γράφουν «για τσιγαριλίκι» και «για άλλα βίτσια». 
Δείχνουν όπως όλοι οι άλλοι άστεγοι που η μοίρα τους έχει εξαναγκάσει να ζουν στο δρόμο , στην πραγματικότητα όμως έχουν επιλέξει να ζουν με έσοδα από την επαιτεία.
Οι δύο άνδρες, ο Λίντον Όουεν και Χοσέ Μανουέλ Κάλβο  συναντήθηκαν τυχαία σε ένα παγκάκι στη Γρανάδα.  Ο 37χρονος Ουαλός Οουεν ζητούσε διέξοδο από την καλοπληρωμένη μεν αλλά αγχωτική δουλειά του ενώ ο 55χρονος Ισπανός από τα κανάρια νησιά που δούλευε, ως τμηματάρχης σε μία εταιρία στην Τενερίφη και έβγαζε 600.000 ευρώ τον χρόνο, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και τους δύο γιους του για μια ξέγνοιαστη ζωή.
Οι δύο τεμπέληδες ζητιάνοι διατηρούν μάλιστα και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, με γκάλερι φωτογράφων και πλήθος πληροφοριών ενώ δίνουν τη δυνατότητα να τους προσφέρονται δωρεές μέσω του PayPal.
«Είμαστε ζητιάνοι που ζουν στον 21ο αιώνα» αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους και ενημερώνουν ότι το ορθογραφικό λάθος στη λέξη «Beggars»(ζητιάνοι)  στην ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας οφείλεται στο ότι αυτός που τους έφτιαξε τη σελίδα, ήταν... μεθυσμένος.
Αν πάντως συναντήσετε ποτέ τους τεμπέληδες ζητιάνους μην επιχειρήσετε να τους φωτογραφήσετε διότι θα σας στοιχίσει κάπως ακριβά... Όπως ενημερώνουν με ταμπελίτσα που έχουν σε εμφανές σημείο : «Φωτογραφίες 278 ευρώ»
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου