"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ


Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στο ορυχείο της Κολομβίας Λα Πρεσιόζα, 670 χιλιόμετρα βόρεια της Μπογκοτά, μετά τον εντοπισμό και των τελευταίων τεσσάρων σορών των 21 ανθρακωρύχων που είχαν εγκλωβιστεί, σύμφωνα με τις αρχές...

Την Τετάρτη είχαν ανασυρθεί οι σοροί 17 ανθρακωρύχων που είχαν εγκλωβιστεί μετά την έκρηξη που σημειώθηκε από διαρροή αερίου. "Δεν θα υπάρχουν επιζώντες", είχε προειδοποιήσει η Ζακλίν Σεπουλβέδα, ιδιοκτήτρια του ορυχείου. "Εάν επρόκειτο για κατολίσθηση θα είχαμε ελπίδες, αλλά λόγω της έκρηξης, δεν θα έχει επιζήσει κανείς", εξήγησε.

Ο πρόεδρος της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος, από το Νταβός της Ελβετίας όπου βρίσκεται, τέθηκε υπέρ της υιοθέτησης μέτρων για την ενίσχυση του ελέγχου των ορυχείων, όπου το 2010 έχασαν τη ζωή τους 173 εργάτες.

"Οταν επιστρέψω, θα δώσω οδηγίες προκειμένου όλοι οι κανονισμοί να αναθεωρηθούν", διαβεβαίωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο Κολομβιανός υπουργός Κάρλος Ροδάδο, που είναι αρμόδιος για τα ορυχεία, είπε από τη μεριά του μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Caracol» ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου διαθέτουν μόλις 16 υπαλλήλους για να ελέγχουν τα 3.000 ορυχεία της χώρας. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή η τραγωδία θα επιτρέψει να αναλογιστούν για την "υποχρέωση του κράτους" να επιβλέπει καλύτερα τη λειτουργία των ορυχείων.

Η αύξηση του αριθμού των δυστυχημάτων, εξήγησε ο Αρτούρο Κουΐρος, πρόεδρος της ένωσης στην οποία ανήκουν οι μεγαλύτερες εταιρείες ορυχείων (Asomineros), συνδέεται εν μέρει "με την αύξηση της δραστηριότητας", αλλά επίσης, όπως παραδέχθηκε, "με την υπερβολική εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εργάτες (...) και την έλλειψη σεβασμού των κανονισμών" από κάποιες εταιρείες.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου