"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Μ.Γιαννάκου: Οι πρυτάνεις δεν εφαρμόζουν το νόμο

Οι πρυτάνεις δεν εφαρμόζουν το νόμο, δήλωσε η κ. Μ. Γιαννάκου , η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε τροποποιήσει το νομοθετικό πλαίσιο, μεταφέροντας την ευθύνη της απόφασης για άρση του ασύλου στο Πρυτανικό Συμβούλιο, από την τριμελή επιτροπή που έπρεπε να αποφασίσει ομοφώνως.
Το πρόβλημα είναι βαθύτερο σημείωσε στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 η κ. Γιαννάκου, λέγοντας ότι "το Κράτος, δεν θέλει να μπαίνει, να κάνει εφόδους μέσα στο Πανεπιστήμιο, γιατί φοβάται, τρέμει ιστορίες που μπορεί να δημιουργηθούν, με κάποιον που μπορεί να σκοτωθεί, με κάποιον που μπορεί να χτυπήσει".
Τόνισε ότι ορθά ο κ. Σαμαράς, λέει ότι πρέπει να καταργηθεί το άσυλο, αφού παραβιάζεται συνεχώς και επέρριψε ευθύνη στους πρυτάνεις, γιατί δεν έχουν ορίσει, όπως προβλέπει ο νόμος, ποιοι χώροι καλύπτονται από το άσυλο.
"Ο νόμος λέει ότι άσυλο είναι μόνο οι χώροι εκπαίδευσης και τα εργαστήρια, τίποτα άλλο.Δεν είναι δυνατόν τα πεζοδρόμια και άλλα να θεωρούνται άσυλο. Δεν είναι δυνατόν να εισβάλουν στο κεντρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Πανεπιστήμιου, άτομα γνωστά του αντιεξουσιαστικού χώρου και με κατηγορίες για τρομοκρατία, να κλέβουν τους υπολογιστές, να τους πηγαίνουν σε γνωστό μέρος, όπου εμπορεύονται υπολογιστές κλεμμένους από τα Πανεπιστήμια, και η αστυνομία να μην παρεμβαίνει", υποστήριξε η ευρωβουλευτές της ΝΔ και κατέληξε:
"Θα πρέπει το Υπουργείο Παιδείας, όχι μόνο θεωρητικά, να ξεκαθαρίσει στους Πρυτάνεις ότι δεν μπορούν να παίζουν με τους νόμους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου