"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τουλάχιστον 35 νεκροί από ισχυρή έκρηξη στο αεροδρόμιο της Μόσχας



Τουλάχιστον 35 νεκροί και πάνω από 130 τραυματίες-μεταξύ των οποίων και ξένοι- είναι ο τελευταίος απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που προκλήθηκε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, 22 χλμ νοτιοανατολικά της Μόσχας. Σύμφωνα με τους ρώσους ερευνητές, πιθανότατα πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας. Αυτοί που ευθύνονται για την επίθεση θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν προειδοποίησε ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ενώ ο αμερικανός ομόλογός του, Μπαράκ Ομπάμα, καταδίκασε την επίθεση.



Η έκρηξη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, πιθανότατα οφείλεται σε επίθεση αυτοκτονίας και σημειώθηκε στην αίθουσα διεθνών αφίξεων του πιο πολυσύχναστου αεροδρομίου της Ρωσίας. Με αυτήν την άποψη φαίνεται να συμφωνούν και οι ρώσοι ερευνητές που καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής Ερευνών, Βλαντιμίρ Μαρκιν, οι ειδικοί προσπαθούν να αναγνωρίσουν τον βομβιστή.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές βρήκαν το κεφάλι ενός άνδρα «αραβικής εμφάνισης», ηλικίας 30-35 ετών και δεν το αποκλείουν να ανήκει στον βομβιστή αυτοκτονίας.

Μεγάλη έκρηξη

«Ακούστηκε μια έκρηξη και ύστερα είδα έναν αστυνομικό μέσα στο αίμα, καλυμμένο με κομμάτια από σάρκες. Επέζησα, επέζησα», είπε στον ρωσικό ραδιοφωνικό σταθμό αυτόπτης μάρτυρας.


Αμέσως, ο χώρος των αποσκευών γέμισε καπνό και ο κόσμος που βρισκόταν εκεί άρχισε να τρέχει πανικόβλητος.

«Τοποθετούσαμε τις αποσκευές μας στο καρότσι, όταν άρχισε να χτυπά ο συναγερμός. Τότε είδαμε τους ταξιδιώτες να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση. Κάποιοι από αυτούς ήταν καλυμμένοι με αίμα», είπε ο Μαρκ Γκριν, επιβάτης της British Airways, ο οποίος μόλις είχε φτάσει στο αεροδρόμιο.

«Ο άνθρωπος που στεκόταν δίπλα μου, έγινε κομμάτια» δήλωσε έντρομος ο 35χρονος οδηγός Αρτιόμ Ζίλενκοφ.

Μεντβέντεφ: «Θα τιμωρηθούν»
«Θρηνούμε για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο. Αυτοί που σχεδίασαν τις επιθέσεις θα εντοπιστούν και τα τιμωρηθούν», έγραψε ο ρώσος πρόεδρος στο Twitter, χαρακτηρίζοντας «τρομοκρατικές» τις επιθέσεις.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η επίθεση παραπέμπει σε ισλαμιστές που μάχονται για να δημιουργήσουν ανεξάρτητο «εμιράτο» στην περιοχή του βόρειου Καυκάσου. Οι αντάρτες έχουν απειλήσει ότι θα μεταφέρουν την βομβιστική εκστρατεία τους από τον βόρειο Καύκασο στη Ρωσία, πλήττοντας στόχους που συνδέονται με τις μεταφορές και την οικονομία. Παράλληλα, έχουν εκτοξεύσει απειλές και κατά των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Σότσι -περιοχή που περιλαμβάνεται στον χάρτη του... «εμιράτου» τους.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Μεντβέντεφ αναβάλει την αναχώρησή του για το Νταβός στην Ελβετία, όπου αρχίζουν την Τετάρτη οι εργασίες του διεθνούς επιχειρηματικού Φόρουμ, εξαιτίας της επίθεσης.

Σε συναγερμό η αστυνομία
Η αστυνομία της Μόσχας έχει τεθεί σε συναγερμό και στο μετρό της πρωτεύουσας, καθώς και στα άλλα αεροδρόμια της πόλης έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφάλειας. «Λόγω αυτού που συνέβη στο Ντομοντέντοβο, τα μέτρα ασφαλείας ενισχύθηκαν σε όλα τα αεροδρόμια», δήλωσε χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, πράκτορες του υπουργείου Εσωτερικών και των υπηρεσιών ασφαλείας (FSB) έχουν σταλεί στο Ντομοντέντοβο και στα άλλα αεροδρόμια, το Σερεμέτιεβο και το Βνούκοβο.

Το Ντομοντέντοβο θεωρείται το πλέον σύγχρονο αεροδρόμιο της Μόσχας ωστόσο η αξιοπιστία του σε ζητήματα ασφάλειας έχει αμφισβητηθεί.

Δεκάδες νεκροί σε τρομοκρατικές επιθέσεις

Τον Μάρτιο του 2010 δύο γυναίκες από το Νταγκεστάν πραγματοποίησαν επίθεση αυτοκτονίας στο μετρό της Μόσχας, σκοτώντας 40 ανθρώπους.

Το 2004, δύο βομβιστές αυτοκτονίας, παρέσυραν στο θάνατο 90 ανθρώπους σε δύο πτήσεις, με
εισιτήρια που εξασφάλισαν παράνομα από το προσωπικό του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου