"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Οι Αφγανοί καταληψίες της Νομικής Σχολής και εμείς οι… παλιορατσιστές!

nomiki_4
Η εισβολή και η κατάληψη στην Νομική Σχολή εκ μέρους των λαθρομεταναστών «μας» Αφγανών ουδόλως πρέπει να εκπλήσσει τον Αναγνώστη. Διότι, για να φθάσουμε σ’ αυτό το απαράδεκτο, από πάσης απόψεως, γεγονός έχουν προηγηθεί πολλά άλλα στο εγγύς, μάλιστα, παρελθόν.
Ποιος θα λησμονήσει, επί παραδείγματι, τον Κώστα Σημίτη, όταν κατά το χρονικό διάστημα  της πρωθυπουργίας του και πιο συγκεκριμένα το 1996, στο Ζάππειο, που δήλωσε ευθαρσώς σε Δημοσιογράφο που… τόλμησε να χρησιμοποιήσει τον όρο «λαθρομετανάστες» για τους αθρόα, από τότε εισερχομένους παράνομα στην χώρα μας «σας απαγορεύω κύριε να χρησιμοποιείτε την λέξι αυτή!…
Πρόκειται για πολιτικούς και οικονομικούς μετανάστες και μόνον έτσι πρέπει να τους αποκαλούμε». Στο ίδιο πλαίσιο εκινήθη και κινείται ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδος εδώ και 15 μήνες), που, ως …παιδί της Διασποράς, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, φρόντισε και φροντίζει να νομιμοποιήσει κάθε πεινώντα και διψώντα αλλοδαπό που έχει εισβάλλει παρανόμως στην χώρα μας.
Βεβαίως, όχι μόνον οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τέτοιες θέσεις. Λίγο – πολύ και η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί με το ίδιο πνεύμα ενώ και τα κόμματα της Αριστεράς συμπορεύονται με τις ιδέες της κυβερνώσης πολιτικής παρατάξεως. Κι αν βρεθεί κάποιος να εκφράσει σε όλους αυτούς τους πολιτικούς ταγούς «μας» και τους παπαγάλους τους, τις αντιρρήσεις και τις δικαιολογημένες πλήρως ανησυχίες του για τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, πλέον, πεινώντων και διψώντων όλου του κόσμου που συνέρρευσαν στην μικρή χώρα μας κατά τα τελευταία 20 έτη, αρχίζουν τα λασπώματα «ρατσιστής», «φασίστας» και δεν συμμαζεύεται.
Οπότε ακόμη κι αυτοί που θέλουν να μιλήσουν για το τεράστιο πρόβλημα - κοινωνικό, οικονομικό και (ασφαλώς) τον κίνδυνο αλλοιώσεως, πλήρως, του πληθυσμιακού στοιχείου μας - αναγκάζονται να σιωπούν με αποτέλεσμα η δύστυχη Ελλάδα να αγκομαχάει, - πέρα από τα δικά της βάσανα - και για το συγκεκριμένο.
Ώστε, λοιπόν, η εισβολή και κατάληψις της Νομικής Σχολής από τους 250 περίπου Αφγανούς να αποτελεί αυτονόητο επακόλουθο,
αυτής της σκανδαλώδους ανοχής και να μην εκπλησσόμεθα που το Πανεπιστημιακό Ασυλο κατήντησε να χρησιμοποιείτε και για κάθε άλλο λόγο, εκτός από αυτόν που εθεσπίσθη.

Μάλιστα, ο γράφων δεν θα εκπλαγεί ούτε κατ΄ ελάχιστον, εάν αύριο το πρωί καταληφθεί και… η Μητρόπολις Αθηνών ή και τα (πρώην) Ανάκτορα ή και το Μέγαρο Μαξίμου από τους λαθρομετανάστες μας. Ή και οι κατοικίες ημών των… ιθαγενών καθώς οι εισβολείς «πρέπει» να στεγασθούν και να μπανιάρονται στο λουτρό μας.
Πάντως, κλείνοντας αυτό το… πικρόχολο άρθρο, τολμώ απευθυνόμενος στους λαθρομετανάστες «μας» να τους συστήσω να κάνουν κατάληψι και στο σπίτι του νυν Πρωθυπουργού (ατυχώς) της Ελλάδος που τόσο πολύ τους κανακεύει, με κάθε ευκαιρία. Είμαι βέβαιος ότι θα δεχθεί το γεγονός με ευχαρίστησι.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου