"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Παρέμβαση εισαγγελέα Αρείου Πάγου για τους μετανάστες στη Νομική

Σε μείζον πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα αναδεικνύεται το μεγάλο θέμα με τους μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στην Νομική Σχολή Αθηνών με τις ευθύνες να μεταφέρονται σαν το μπαλάκι του πινγκ πονγκ και κανένας να μην κάνει τίποτα για αυτό...


Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες έδωσε εντολή στον προϊστάμενο της Εισαγγελείας Εφετών Αθηνών Ιωάννη Σακελάκο να καλέσει τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη, προκειμένου να του παράσχει πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την κατάληψη χώρων της Νομικής Αθηνών από μετανάστες.


Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να αρνείται τα διάλογο με τον πρύτανη και τον κ. Ραγκούση, την κα Νταλάρα, τον Καμίνη και τον κ. Σγουρό, όπως πρότεινε νωρίτερα ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών , κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου. Κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν πως «Απαιτείται σοβαρότητα από τις πρυτανικές αρχές και άσκηση των καθηκόντων τους όπως απορρέουν από τον νόμο και την ιδιότητά τους ως εγγυητών της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του Πανεπιστημίου».


«Δεν υπήρξε ολιγωρία από την πλευρά του πανεπιστημίου», τόνισε  κ. Πελεγρίνης, που υποστήριξε ότι ενημέρωσε τις αρχές, μόλις ενημερώθηκε ότι έρχονται οι λαθρομετανάστες από την Κρήτη και ζήτησε να βρεθεί χώρος να διαμείνουν.

«Η καθοδηγούμενη κατάληψη της Νομικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών αποτελεί κατάχρηση του δικαιώματος του ασύλου. Αναγνωρίζουμε το ανθρώπινο πρόβλημα των μεταναστών, αλλά αναγνωρίζουμε ότι είναι πρωτίστως ζήτημα της πολιτείας», πρόσθεσε ενώ κάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση, την υφυπουργό Εργασίας, Α. Νταλάρα, τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρό και τον δήμαρχο Αθηνών, Γ. Καμίνη, σε έκτακτη σύσκεψη.


Πρόσθεσε ότι υπήρχε μια συνεχής επαφή με τους εκπροσώπους των μεταναστών και στάλθηκαν στον χώρο γιατροί να παράσχουν τη βοήθειά τους.


Οι γιατροί διαβεβαίωσαν ότι οι κανόνες υγιεινής τηρούνται υπάρχει καθαριότητα και δεν υπάρχουν βανδαλισμοί.


Επίσης, έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό για εκκένωση του κτιρίου εντός της ημέρας, ενώ κατήγγειλε όσους επένδυσαν στην εκμετάλλευση του ασύλου για κομματικές σκοπιμότητες.


O αντιπρύτανης παίρνοντας τον λόγο επανέλαβε ότι η μετάθεση ευθυνών από την Πολιτεία στο Πανεπιστήμιο «απλά διευκολύνει την μη λύση του προβλήματος».


Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός σημειώνοντας «Αριστερά και πρόοδος δεν είναι οι καταλήψεις και η ανομία. Να κάνει ο καθένας ότι θέλει σε μία κοινωνία μπάχαλο με εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός κατηγορώντας ένα κομμάτι της Αριστεράς ότι με τη στάση της υπερασπίζεται άδικες πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου