"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σημαντική συμφωνία Intracom με τον αμερικανικό στρατό.

Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαιτούμενες διαδικασίες πιστοποίησης και η INTRACOM Defense Electronics επελέγη για την προμήθεια ηλεκτρονικών υποσυστημάτων των PATRIOT. Η πρώτη σύμβαση είναι αξίας 1 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ περίπου και έχει διάρκεια δώδεκα (12) μήνες, ενώ αναμένονται επιπλέον παραγγελίες. Παράλληλα και στο πλαίσιο της περαιτέρω επέκτασης της στους τομείς της παραγωγής και υποστήριξης, η εταιρεία εργάζεται για την αύξηση του αριθμού των ειδικευμένων υποσυστημάτων, με στόχο να διευρύνει τη συνεργασία της με τον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η επιλογή του Στρατού των ΗΠΑ η οποία βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα, την σύγχρονη υποδομή και το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της INTRACOM Defense Electronics, αποδεικνύει ότι η εταιρεία είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σε διεθνή προγράμματα οπλικών συστημάτων. 

.onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου