"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Port Philip – Αυστραλία: Κατέβασαν την εθνική τους σημαία από το Δημαρχείο και ύψωσαν… την σημαία των «gay»!

Με αφορμή την καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση ομοφυλοφίλων της πόλης(“GAY PRIDE”…), ο δήμος Port Philip της Μελβούρνης, ανάρτησε τη «σημαία του ουράνιου τόξου» στο κτίριο του Δημαρχείου κατεβάζοντας την εθνική σημαία του κράτους.
Η ανάρτηση της σημαίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τα σχόλια κατά της πρωτοβουλίας του δημοτικού συμβουλίου να κατεβάσει την σημαία και να αναρτήσει ομοφυλόφιλα σύμβολα, ήταν πολλά, ενώ ένας δημότης αναρωτήθηκε «αν οι ομοφυλόφιλοι πάνε και στον πόλεμο να πολεμήσουν με την ίδια σημαία» εφόσον διαθέτουν μια τέτοια.

Μεταξύ αυτών που διαμαρτυρήθηκαν ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Πολεμιστών (RSL) David McLachlan, ο οποίος δήλωσε ότι «κακώς το δημοτικό συμβούλιο κατέβασε την σημαία του Έθνους και ανύψωσε μια σημαία που εκπροσωπεί μια μειονότητα πολιτών». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι άσχετα αν οι άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι ή ετερόφυλοι ή οτιδήποτε άλλο, συνεχίζουν να παραμένουν πάνω από όλα Αυστραλοί και «να εκπροσωπούνται από την σημαία του Έθνους».
Εν αντιθέσει βέβαια, με τις δηλώσεις του εθελότυφλου απόστρατου, είναι προφανές πως εκείνοι που προέβησαν σε αυτή την πράξη, δεν θέτουν εαυτούς ως «μερίδα κάποιου Έθνους». Αλλά ως μια υπερεθνική ομάδα που, η οποία κατά δήλωσή της δεν αναγνωρίζει τον διαχωρισμό σε Έθνη και αδιαφορεί για τους κρατικούς προσδιορισμούς. Η «σημαία των ομοφυλοφίλων» εξάλλου, σημείο των καιρών, χρησιμοποιείται από τους ίδιους ως «σύμβολο» για τους απανταχού κίναιδους. 
XR.A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου