"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μισέλ Αλιό-Μαρί Η γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών «πληρώνει» με παραίτηση τις διακοπές της στην Τυνησία

Σάλο προκάλεσαν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές της υπουργού Μισέλ Αλιό-Μαρί στην Τυνησία
Η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικών Μισέλ Αλιό-Μαρί αναμένεται να παραιτηθεί εντός του Σαββατοκύριακου, δηλώνουν επίσημες πηγές. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως έρχεται μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της υπουργού στην Τυνησία. Πιθανός αντικαταστάτης της σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι ο Αλέν Ζουπέ.

«Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε κυβερνητική πηγή, σχετικά με τις διακοπές που είχε πραγματοποιήσει στην Τυνησία στα τέλη του 2010, καθώς και με τις συναλλαγές που είχαν οι γονείς της με Τυνήσιο επιχειρηματία.

«Πρέπει να φύγει και για να γίνει αυτό με αξιοπρέπεια, θα πρέπει να παραιτηθεί» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

«Η αποχώρησή της είναι σίγουρη» δήλωσε δεύτερη πηγή στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλιό-Μαρί πρόκειται να αντικατασταθεί από τον υπουργό Άμυνας Αλέν Ζουπέ, ο οποίος έχει διατελέσει, κατά το παρελθόν, πρωθυπουργός της χώρας και υπουργός Εξωτερικών.

«Ο Ζουπέ θα αναλάβει καθήκοντα αμέσως, μετά τις πιέσεις και του προέδρου» τόνισε η δεύτερη πηγή.

Το γραφείο του Νικολά Σαρκοζί αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η ίδια η υπουργός Εξωτερικών δηλώνει ότι «δεν ενδιαφέρεται για τις φήμες».

Οι επιθέσεις κατά της Γαλλίδας υπουργού Εξωτερικών μαίνονται από τον Ιανουάριο, όταν πρότεινε στο καθεστώς του Μπεν Αλί συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας για να αντιμετωπίσουν οι τυνησιακές Ένοπλες Δυνάμεις τις διαδηλώσεις.

Επόμενο «χτύπημα» ήταν η αποκάλυψη ότι το Δεκέμβριο η Αλιό-Μαρί χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του Αζίζ Μιλέντ για να μεταβεί στην Τυνησία για διακοπές μαζί με τους γονείς της και το σύντροφό της Πατρίκ Ολιέ, υπουργό αρμόδιο για τις Σχέσεις με το Κοινοβούλιο, και μάλιστα εν μέσω της λαϊκής εξέγερσης κατά του καθεστώτος Μπεν Αλί.

Ακολούθησε αποκάλυψη για συναλλαγές που είχαν οι γονείς της με Τυνήσιο επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου