"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Θεσσαλονίκης οι λέξεις… «Βόρειος Ήπειρος»!ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ – ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: Η διοίκηση του σταθμού ζήτησε την απολογία της κ. Δέσποινας Μηλιάδου, δημοσιογράφου του δημοτικού ραδιοσταθμού Θεσσαλονίκης, επειδή κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο FM-100 ανέφερε τη φράση «Βόρειος Ήπειρος»! Το «έγκλημα» αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον άγρυπνο φρουρό των δικαιωμάτων των Τούρκων, Εβραίων και ομοφυλόφιλων και διαμέσου της αντιπροέδρου της ΔΕΠΘΕ, Σοφίας Ασλανίδου, κλήθηκε η εν λόγω δημοσιογράφος σε απολογία με την αιτιολογία ότι η ατυχής φράση που επιλέχθηκε για να προσδιοριστεί ένα κομμάτι της αλύτρωτης ελληνικής πατρίδας… προκαλεί! 

Καλά διαβάσατε, προκαλεί το «Βόρειος Ήπειρος», ενώ τα τζαμιά και οι μουφτήδες του Μπουτάρη δεν είναι πρόκληση, αλλά βαθιά κατανόηση και κίνηση αγάπης στους παρεξηγημένους γείτονες Τούρκους.

ΧΡ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου