"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Αργεντινή Νεκρός οπαδός που σε επεισόδια πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Νεκρός οπαδός της Νιούελς Ολντ Μπόις
Νεκρός οπαδός της Νιούελς Ολντ Μπόις
Aκόμα ένα όνομα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ατόμων που χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών στην Αργεντινή. Πρόκειται για τον 29χρονο Ντιέγκο Μάλκοβιτς, οπαδό της Νιούελς Ολντ Μπόις , ο οποίος κατά τη διάρκεια επεισοδίων με φίλους της Ροζάριο δέχτηκε μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ένας αστυνομικός που βρισκόταν στον τόπο των αναταραχών πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μάλκοβιτς.

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα.

Να σημειωθεί ότι ο θάνατος του Μάλκοβιτς ήταν ο 251ος που προήλθε από εκδηλώσεις βίας στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής από το 1924 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία «Salvemos al Futbol».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου