"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η Αντα μηχανικός αεροσκαφών

Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Αντα
Σπάνια ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου αναφέρεται στη σύζυγό του Αντα. Πολύ πιο σπάνια αναφέρεται σ΄ αυτήν από το βήμα της Βουλής. Και όμως για πρώτη φορά, απαντώντας σε ερώτηση του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη για τις αμυντικές βιομηχανίες, ο Πρωθυπουργός όχι μόνον αναφέρθηκε στη σύζυγό του, αλλά και στην επαγγελματική της κατάρτιση.
Η αναφορά έγινε όταν ο κ. Παπανδρέου μιλούσε για τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησαν, επί ΝΔ, οι αμυντικές βιομηχανίες, λέγοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να σταματήσει την παρασιτική τους λειτουργία.
Αποκάλυψε ότι τα συσσωρευμένα χρέη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) είναι 2,6 και ότι παρά το γεγονός ότι επί ΝΔ εισέπραξαν αρκετά χρήματα δεν υπήρξε καμία παραγγελία στο δημόσιο τομέα. Όταν αναφέρθηκε για τα χρέη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) και για τη διεθνή συνεργασία την οποία θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο κ. Παπανδρέου είπε ότι υπάρχουν και αξιόλογα στελέχη στην ΕΑΒ: « η σύζυγός μου είναι μηχανικός αεροσκαφών» σημείωσε και εννοώντας ότι γνωρίζει ακριβώς και από πρώτο χέρι τη δουλειά που κάνουν αξιόλογα στελέχη στην ΕΑΒ.
Η κυρία Αντα Παπανδρέου, απόφοιτη του Πολυτεχνείου Πάτρας, πήγε με υποτροφία στον Καναδά για να κάνει το μεταπτυχιακό της με θέμα την «αντοχή υλικών». Η αεροναυπηγική όμως γρήγορα την κέρδισε και ξεκίνησε την καριέρα της σε καναδική αεροπορική εταιρία. Αφήνοντας την καριέρα της στον Καναδά και μετά το γάμο της με τον κ. Παπανδρέου, εργάζεται στην τεχνική διεύθυνση, στο τμήμα συντήρησης αεροσκαφών στην Ολυμπιακή, αλλά παραιτείται από την εργασία της όταν ο κ. Παπανδρέου αναλαμβάνει την αρχηγία του ΠαΣοΚ.
Ειδικά για την αμυντική βιομηχανία, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι είναι αποφασισμένος να σταματήσει την παρασιτική λειτουργία της, τους μεσάζοντες, τους διαμεσολαβητές, που υπήρχαν, όπως είπε, γενικότερα και στην οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου