"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΕ μας έστειλε τη “λυπητερή”


Πρόσθετα μέτρα 1,7-1,9 δισ.ευρώ (0,75% του ΑΕΠ) προβλέπει το αναθεωρημένο μνημόνιο, που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν.
Μέχρι τη θέσπιση των νέων μέτρων προβλέπονται περικοπές στον προϋπολογισμό του 2011 με παρακράτηση κάθε μήνα ενός ποσού.
Η κυβέρνηση στο νέο κείμενο παραδέχεται ότι θα υπάρχουν αποκλίσεις φέτος στα έσοδα ενώ δεσμεύεται να ανακοινώσει πρόσθετα διαρθρωτικά μέτρα.
Το αναθεωρημένο μνημόνιο καταγράφει και απόκλιση κατά 0,1% στο έλλειμμα του 2010 (στο 9,5% του ΑΕΠ) η οποία οφείλεται, όπως αναφέρει, σε χαμηλότερες εισπράξεις εσόδων αλλά και απόκλιση δαπανών (ειδικά οφειλών που ξέφυγαν το όριο που είχε τεθεί).
Τα μέτρα αξίας 8% του ΑΕΠ ή 20 δισ.ευρώ για την τριετία 2012-2014 μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αύξηση των τελών στις ΔΕΚΟ, απλοποίηση στη δομή του δημοσίου και του προϋπολογισμού, μείωση του μισθολογικού κόστους και επανεξέταση των αμυντικών δαπανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου