"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Μια φωτογραφία, χίλιες... σκέψεις

1fpapΚαι όμως η φωτογραφία είναι αναρτημένη στην κύρια ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, (www.minfin.gr) που προφανώς έχει και ξένους επισκέπτες.
Αδυνατεί κανείς να καταλάβει την "ανάγκη" δημοσίευσης αυτής της εικόνας από το επιτελείο του Υπουργού, όπου εμφανίζονται - τυχαία ίσως - οι κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Α. Ταμβακάκης να μην συμμετέχουν στην συζήτηση του Διοικητή της ΕΤΕ Βασίλη Ράπανου με τον Πρωθυπουργό. 
Ο πρώτος αδιάφορος με ελαφρύ μειδίαμα και το βλέμμα προς άλλη κατεύθυνση και ο δεύτερος με σκυμμένο το κεφάλι και τα χέρια σταυρωμένα, να δείχνει με την στάση του "ωσεί παρών, εκφράζων άμα αδιαφορία ή διαφωνία στα τεκταινόμενα της στιγμής".
http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/image/pageNumber/4/resourceRepresentationTemplate/multimediaTemplate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου