"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τέσσερις Έλληνες νεκροί σε δυστύχημα με τουρκικό λεωφορείο

Φωτογραφία από τον τόπο του δυστυχήματος

Τέσσερις Έλληνες κι ένας Τούρκος ανασύρθηκαν νεκροί, και πέντε ακόμα άτομα τραυματίστηκαν, σε δυστύχημα που συνέβη όταν τουρκικό λεωφορείο έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στον οδικό άξονα Υψάλων στην Τουρκία.

Σύμφωνα με στοιχεία των τουρκικών εισαγγελικών αρχών, νεκροί είναι οι Σοφία Μαριάδη, Μηνάς Σολακίδης, Αρκάδιος Μωυσίδης και Φώτο Μυτακίδη, η οποία είχε διπλή ιθαγένεια, ελληνική και τουρκική. Νεκρός είναι επίσης ο Τούρκος πολίτης, Γιασάρ Ντεμίρερ. Οι σοροί έχουν μεταφερθεί στο κρατικό νοσοκομείο Μαλγάρων, ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται στο κρατικό νοσοκομείο Ραιδεστού.

Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν οι Παναγιώτης Παλετίδης, Μαρία Μαριάδη και Βασίλης Νάρης.

Το δυστύχημα έγινε σήμερα στις 04.50 π.μ., όταν το τουρκικό λεωφορείο της εταιρείας «METRO» που εκτελούσε το δρομολόγιο  Αθήνα - Κωνσταντινούπολη, έπεσε σε γκρεμό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά μέσα, το λεωφορείο γλίστρησε λόγω πάγου και έπεσε στη χαράδρα, καθώς το προστατευτικό διάζωμα του δρόμου είχε καταστραφεί.
Aυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα βάθους οκτώ  μέτρων, προφανώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που περιόριζαν την ορατότητα.
Η Ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη, κ. Παρασκευή Τζιβελέκου, έχει επιληφθεί της αναγνώρισης των νεκρών και της περίθαλψης των τραυματιών, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στο δημόσιο νοσοκομείο στα Μάλκαρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι περισσότεροι από τους επιβάτες του λεωφορείου ήταν Έλληνες υπήκοοι Ποντιακής καταγωγής, προερχόμενοι από περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Επί τόπου μεταβαίνουν στελέχη του Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης καθώς και του Προξενείου Ανδριανούπολης. Παράλληλα έχει τεθεί σε ετοιμότητα ένα μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της πολεμικής αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου