"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Το απεργιακό “Τσουνάμι” παραλύει όλη τη χώρα σήμερα

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη, όλη η χώρα, λόγω της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Aπροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και πορείες. Παραλύει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας.
Συγκεκριμένα:
- «Χειρόφρενο» θα τραβήξουν τρόλεϊ, μπλε λεωφορεία και τα τρένα του ΟΣΕ. Τα δρομολόγια του ΟΣΕ 604, και 605 στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της απεργίας, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα. Λόγω της απεργίας δεν θα εξασφαλίζεται Υπηρεσία Κυκλοφορίας για τις αμαξοστοιχίες της ΑΜΕΛ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.
- Ταλαιπωρία και από τον «αέρα» καθώς και η ΥΠΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Καμία πτήση δεν θα εκτελείται μεταξύ 12.00-16.00 ενώ είναι πιθανό να ακυρωθούν πτήσεις, καθ όλο το 24ωρο, στα περιφερειακά αεροδρόμια.
- Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία για 24 ώρες από την έναρξη την 00.01 μέχρι τη λήξη την 24.00.
- Οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί του ΙΚΑ αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία, καθώς δηλώνουν πως δε δέχονται διάλογο με τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας ζητώντας να ακυρωθεί ο νόμος.
- Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία στην Αττική και τον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της απεργίας το κοινό θα εξυπηρετείται κανονικά, από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.»
- Οι δημοσιογράφοι θα κατεβάσουν τις πένες από τις 6:00 της Τετάρτης, έως τις 6:00 της Πέμπτης, καθώς τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ., Π.Ο.Ε.ΣΥ., της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ., της Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ. και της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.
- Από τα καθήκοντά τους θα απέχουν και οι δικηγόροι της Αθήνας και του Πειραιά.
- "Ρολά" θα κατεβάσουν τα εμπορικά καταστήματα.
- Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, το προσωπικό των Ταμείων και οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες.
- Τη «συμπαράστασή» της στις κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει εργαζόμενοι και έμποροι δηλώνει με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.
.newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου