"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Πότε θα κάνει ξαστεριά να φύγεις μακριά!..

gpap
Είναι όχι μόνον χαλασμένο μυαλό (γνωρίζετε περί ποίου ο λόγος) αλλά μισεί βαθύτατα το έθνος ΕΛΛΑΣΛοιπόν: Ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός μας ατυχώς) θα διαλύσει την Ελλάδα.
Είτε μέσω «Καλλικράτη» - «Καλιγούλα» είτε με ανίερες συμφωνίες (όπως αυτή η πρόσφατη με τον Εβραίο Μπ. Νετανιάχου που αφ’ ενός δίδει στο  Ισραήλ το δικαίωμα να έχει απαιτήσεις στο Αιγαίο και αφ’ ετέρου να στείλει σε νησιά ΜΑΣ τους δύστυχους Παλαιστίνιους της Γάζας), είτε με την γνωστή σε όλους πλέον συνεκμετάλλευσι των πετρελαίων του Αιγαίου με τους Τούρκους, είτε με την περιβόητη «Μακεδονία του Αιγαίου» που ονειρεύονται οι Σκοπιανοί με τους οποίους ο Γιώργος Π. ΗΔΗ συμφώνησε στο όνομα, πράγμα που σημαίνει την απαρχή της υλοποιήσεως του στόχου τους και όποιου άλλου κρύβεται πίσω τους.
Για να μην αρχίσω πάλι να γράφω για το κακό που μας περιμένει και στην Θράκη, καθώς ο… πεφωτισμένος, συγκεκριμένος ηγέτης του Ελληνικού Εθνους  έχει ήδη αφήσει τους Τούρκους να αλωνίζουν σε Αυτήν και είναι θέμα χρόνου η αρπαγή της.
Για να μην μιλήσω και για την (υπόλοιπη) Ηπειρο που, ως γνωστόν, μέσω εκείνης της παντόφλας περί τσάμηδων (που πιάνει, όμως, στην ευνουχισμένη πολιτικά και εθνικά δική μας κυβέρνηση) καλλιεργούν οι Αλβανοί, εδώ και κάτι χρόνια.
Για να μην μιλήσω και για την Κρήτη που γλυκοκοιτάζουν εδώ και καιρό οι Ιουδαίοι και περιμένουν πώς και τι το Δημοψήφισμα των Κρητών (εφέτος συμπληρώνονται 100 έτη από την προσάρτησι της Κρήτης στην Ελλάδα) για να εμφανιστούν (οι Ιουδαίοι) με κάτι «ωραίες» προτάσεις για την Μεγαλόνησο.
Στην οποία Μεγαλόνησο, υπενθυμίζω, κυρίως στο νότιο τμήμα της, έχουν ήδη αγορασθεί τεράστιες εκτάσεις από αχυρένιες εταιρείες (μάθαμε ότι είναι θυγατρικές μεγάλων Εβραϊκών Οίκων) οπότε μάλλον θα πάθουμε κάτι ανάλογο με αυτό που έπαθαν το 1948 οι Παλαιστίνιοι που βρέθηκαν έξω από τα σπίτια τους!

Δεν υπήρχε καταλληλότερος πολιτικός άνδρας στον Τόπο, από τον ανεκδιήγητο Γιώργο Π., του οποίου το ελάχιστο μυαλό με κάτι αρρωστημένες νεοποχίτικες ιδέες περί παγκοσμιοποιήσεώς μας – την ώρα που όλες, μα όλες οι γειτονικές μας χώρες ενισχύουν την εθνική τους  υπόσταση και ταυτότητα – συντείνει τα μάλα για την υλοποίησι των ιταμών σχεδίων κάθε εχθρού της Ελλάδος. Και πρωτίστως των Ιουδαίων και των Τούρκων που ανέκαθεν καραδοκούν.
Δεν υπήρχε καταλληλότερος, για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ μας από τον Γιώργο Π., του οποίου οι αναστολές σχετικώς με την έννοια «Εθνος» βρίσκονται σε  πλήρη απαξίωσι. Και σαφέστατα εξεδηλώθη, προ μηνών, στη συνέντευξη που παρεχώρησε στην αμερικανική εφημερίδα «Christian Science Monitor» όπου ο …πεφωτισμένος αυτός Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και επισήμως, όπως έχω ξαναγράψει, ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξι Ελληνικού Εθνους κράτους και ότι ενεργεί για λογαριασμό της Παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης. Ητοι της Εβραιοσιωνιστικής επιδιώξεως για υποδούλωσι της Ανθρωπότητας.
Προσέξατε:  Ο Γιώργος Π.  Πέρα από τα οποιαδήποτε κέρδη που ΑΣΦΑΛΩΣ θα έχει από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙ ΜΑΣ δεν έχει ούτε την ικανότητα να είναι… «κακός» με την φιλοσοφική και πολιτική έννοια της λέξης.
Είναι κάτι χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο. Είναι ένας ζαλισμένος  άνθρωπος – παραζαλισμένος μάλιστα - με τις διάφορες μίξεις περί Διεθνισμού και Παγκοσμιοποίησης να του γυρίζουν σαν σβούρα  στο κεφάλι και ακριβώς σε αυτό ποντάρουν οι εποφθαλμιούντες στον εθνικό πλούτο και τα εδάφη μας προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού (εννοώ οι Τούρκοι και Σιωνιστές).
Είτε μέσω ΔΝΤ και ΕΚΤ, είτε μέσω Νετανιάχου, είτε μέσω Σκοπιανών και Τούρκων – αν και οι τελευταίοι έχουν δικό τους καημό και σχέδιο εναντίον μας, αλλά πολλές φορές συμβαδίζουν με τους προαναφερθέντες επίδοξους κατακτητές μας.
Ακριβώς επειδή το κρανίο του Γιώργου Π. είναι ένα κατσαρόλι στο οποίο ακόμη και οι έννοιες «παγκοσμιοποίησις» και «Νέα Τάξις» δεν είναι ξεκαθαρισμένες, αλλά συνεχώς ανακατεύονται σαν σούπα και με διάφορες άλλες άσχετες και αρρωστημένες σκέψεις και εμπνεύσεις  οι επιβουλευόμενοι την εθνική μας οντότητα, φρόντισαν και του τοποθέτησαν μια ολόκληρη ομάδα «συμβούλων» (όλοι είναι Εβραίοι, προσέξατε το αυτό) στο πλευρό του.
Στην αρχή με την δικαιολογία των «επικοινωνιολόγων» σε ένα ξενοδοχείο στα Βόρεια Προάστια  και προ ημερών απ’ ευθείας στο Μέγαρο Μαξίμου παρακαλώ. 125 τον αριθμό Εβραιοσυμβούλους, οι οποίοι επιβλέπουν  ακόμη και τους Υπουργούς μας αν επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ – ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι. Φυσικά και πρωτίστως στον ίδιο τον Γιώργο Π., που λόγω… ζαλάδας μπορεί ανά πάσα στιγμή να τα κάνει και γι’ αυτούς μούσκεμα.
Κατόπιν όλων αυτών μας απομένει μόνον η Προσευχή. Ισως, ο Χριστός και η Παναγία μας ακούσουν και μας απαλλάξουν από την ομηρία στην οποία ΗΔΗ βρισκόμαστε. Ομηρία όχι μόνον στα Οικονομικά, αλά και σε κάθε δραστηριότητά μας.
Και ξαποστείλουν, ο Χριστός και η Παναγία τα βαμπίρ του ΔΝΤ και της ΕΚΤ κάπου μακριά από την ζωή μας και τον Τόπο. Με πρώτο – πρώτο φυσικά, τον υπάλληλό τους Γιώργο Π., που είμαι βέβαιος πλέον ότι δεν διακατέχεται μόνον από Εβραιοσιωνιστικές διαβολικές απόψεις για την εξουσία των λαών αλλά και ότι παντοιοτρόπως θέλει να εξοντώσει το Εθνος ΕΛΛΑΣ!..
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου