"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Νικολόπουλος: ‘’Αγνοείτε την αξιοπρέπεια των ασφαλισμένων’’

Για απαξίωση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ, χωρίς τέλος, κάνει λόγο ο Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Νικολόπουλος , ο οποίος καταγγέλλει πως παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά και το πέρας των κινητοποιήσεων, η ταλαιπωρία όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και μεγεθύνεται.
«Το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού, το γνωστό μας 184, έχει κορεσθεί και από εργαλείο εξυπηρέτησης έχει μετατραπεί σε θεσμό ταλαιπωρίας.
Οι περισσότερες ιατρικές ειδικότητες έχουν αναμονή πάνω 50 ημέρες. Οι ασφαλισμένοι συνωστίζονται καθημερινά σε ουρές, από τα χαράματα, για να εξασφαλίσουν μια επίσκεψη, μια εξέταση, μια συνταγή για φάρμακα» σημειώνει ο βουλευτής Αχαΐας, κάνοντας λόγο για «ερμαφρόδιτο σύστημα επισκέψεων» και τεράστιες τόσο το Ιδρύματος όσο και του αρμοδίου Υπουργείου.
«Η φροντίδα της υγείας δεν μπορεί να περιμένει τόσες εβδομάδες. Η αξιοπρέπεια των ασφαλισμένων δεν μπορεί να αγνοείται τόσο προκλητικά» καταλήγει ο βουλευτής, ζητώντας άμεση επίλυση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου