"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί οι λαθρομετανάστες θεωρούν ηλίθιους τους Έλληνες Πολιτικούς?


...και γιατί μετά από 56 ημέρες απεργίας πείνας,  "αναγκάζονται" να τρώνε Μινερβα Benecol ώστε να μειώσουν την χοληστερίνη?
Πριν δυο μήνες όλα τα κανάλια έδειχναν κοντινά πλάνα με τα ραμμένα στόματα, ως υπέρτατη απόδειξη  της αποχής από το φαγητό. Σήμερα οι αγνώστου προελεύσεως & παρελθόντος "αγωνιστές", εξακολουθούν να  καταλαμβάνουν ανενόχλητα μια ιστορική πλατεία.  Πρόσθεσαν εκτός από τις σκηνές  και τις χέστρες,  όλα τα απαιτούμενα κουζινικά και θερμαντικά κομφόρ, μιας και η ρευματοκλοπή είναι ποινικό αδίκημα μόνον για τους φορολογούμενους. Η ΔΕΗ φυσικά δεν επεμβαίνει, μια και ο λογαριασμός του ηλεκτρικού βαρύνει το πανεπιστήμιο.
Κύριοι υπουργοί είναι γνωστό το πόσο...
ενδιαφέρεστε για το οικονομικό μέλλον της  χώρα που σας (ακριβο) πληρώνει να διαχειρίζεστε την τύχης της. Για αυτό δεν μας εκπλήσσει η αδιαφορίας σας, για την εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία στους ελάχιστους ξένους επισκέπτες, που γελάνε μαζί μας βλέποντας τους "δύστυχους"  να λιάζονται πάνω στα μνημεία.

Όμως κύριε Παπουτσή, μια και πληρώνω εγώ το κλεμμένο ρεύμα, απαιτώ να δω τα πρόσωπα (και ειδικά τα σώματα )  των εν φωτό μετά  ΑΠΌ 2 ΜΉΝΕΣ  απεργών ΠΕΙΝΑΣ, για να διαπιστώσω πόσο ηλίθιους  σας θεωρούν, και πόσο πρέπει να ντρέπομαι για την αδιαφορία σας, η να είμαι υπερήφανος για την διαβόητη Ελληνική φιλοξενία σε ...κουτοπόνηρους, και όχι μόνον.
Ps. Επειδή αντιλαμβανόμαστε από την χρήση της ομπρέλας (χειμωνιάτικα) ότι οι φουκαράδες είναι ευαίσθητοι στον ήλιο, δώστε τους μερικές αντιλιακές κρέμες να μην καεί το ροδοκόκκινο μουτράκι τους. 
Κρίμα είναι... 

/adena-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου